Imię: Daniel
Wysłany: 2010-01-06, 16:27 Kierowcy(Wypadki)
Witam.Na wstepię chce powiedzieć aby nie oglądali tego ludzie o słabych nerwach...
I mam nadzieje ze film da wam coś do myślenia (osobiście) mi dał
http://www.youtube.com/watch?v=1Akl3KUi6dA
No tak niespecjalnie. Aż taki hardkorowy to nie był. Ciekawe tylko, czy to co ci dał do myślenia będziesz nadal respektował po egzaminie na prawko, bo wielu jakoś zapomina.
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Pierwsza scena mnie rozwaliła, jak nie udany horror haha
W ogóle ani ten film ani te zdjęcia wciepnięte między te żenujące filmy ani same filmy. Zwłaszcza, że sam nie szaleję na drodze.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Film wcale nie jest drastyczny, bardziej skupili się, że to zakochani, dzieci itd. żeby wywołać emocje.
Jest pewna strona, chyba niemiecka, która naprawdę potrafi zniechęcic do szybkiej jazdy - przynajmniej dla mnie była okropna. I powinni ją pokazywac na kursie.
Wysłany: 2010-01-09, 14:32
Cytat:
Takie filmy, zdjęcia działają na ludzi na krótką metę, a później zapominają...
Taaak. Masz racje. Nam coś podobnego puścili na ostatnim wykładzie na kursie na prawko ale trwało pół godziny i faktycznie było mocne. A ten jest taki średni.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Cytat:
Takie filmy, zdjęcia działają na ludzi na krótką metę, a później zapominają...
Taaak. Masz racje.
To zależy. Ja oglądałam kiedyś takie zdjęcia i filmy na PO z różnych wypadków i teraz za każdym razem, gdy przejeżdżam obok tira lub mijanie jest za blisko, to automatycznie robi mi się zimno i przypominam sobie tamte sceny.;x
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Jesli te filmy choc jednemu idi...cie na naszych drogach dadzą do myslenia to będzie juz skutek.... u nas te kampanie to sa smieszne na zachodzie nie przebierają w srodkach....
inna sprawa że poza granicami kraju polacy jeżdza tak jak inni dopiero jak przekrocza przejscie to włacza się kontrolka że czas poszaleć...
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum