niby tak; ale studia same w sobie ciekawe i moga byc swietnym uzupelnieniem zarzadzania ludzmi i wtedy juz o prace troche latwiej :) oczywiscie studia techniczne to inna bajka, ale nie kazdy ma ochote i umiejetnosci siedziec nad matematyka
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2010-07-23, 19:30
Amelia napisał/a:
- padło na biotechnologię
Matko!
Ja też. Będzie trzeci rok.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-30, 10:20
Historia specjalność archiwistyczna na UMCSie. Bogatsza o doświadczenie podjęłabym inną decyzję już parę lat wcześniej i zamiast do liceum poszłabym do technikum tylko moje głupie myślenie było takie że po liceum będę miała większy wybór... taaaa jasne....ale co może wiedzieć 16-latka co chce robić w przyszłości (przynajmniej ja). Jednak jestem pozytywnie nastawiona bo i tak zamierzam prowadzić własną działalność więc studia potrzebne mi są żeby mieć tytuł magistra.
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum