Kim byc ;) Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Kim byc ;)

Zamknięty przez: motyl
2009-08-10, 15:25
Kim byc ;)
Autor Wiadomość

aigun
User

Wysłany: 2009-06-12, 21:55   Kim byc ;)

Moze na poczatek... mam 18 lat jestem w II klasie tech i jakims cudem ide do III.
Poznalem tydzien temu fajna dziewczyne z mojej miejscowosci chodzaca do szkoly ktora sasiaduje z moja szkola ( a jade codzinnie 30 minut kolejka do szkoly).
a w sumie to ona mnie poznala i to na festynie/koncercie w moim miescie , mozna powiedziec ze mnie upolowala ;) mam dosc przykre doswiadczenia z dziewczynami zachowujacymi sie w taki sposob(tak nachalne na poczatku) bo pozniej zwyczajnie traca zainteresowanie mna...
mam mieszane uczucia co do jej szczerych zamiarow wzgledem mnie ale zaczelem sie stosowac do porad zamieszczonych w intrnecie dotyczacych mojego problemu a mianowicie "jak zatrzymac przy sobie dziewczyne" i mam wrazenie ze dziala to bezblednie biorac pod uwage moje doswiadczenia w popelnianiu bledow teraz przynajmniej widze gdzie one najprawdopodobniej byly. i tak o to zamiast tlumic zapal rozpalilem go do tego stopnia ze juz wyznala mi milosc i nie powiem zeby nie bylo to odwzajemnione uczucie.

ale powstaje tu tylko taki maly dylemat... stosujac sie do pewnych zasad przestaje byc soba? czy nadal jestem soba tylko ze w lepszym wydaniu?

agaciszon502 
Mega wymiatacz
Wspomnienia...<3

Imię: Agata

Wysłany: 2009-06-12, 22:52   

Każdy potzrebuje czasem rady. Czy to sprawy uczuciowe czy inne. Korzystanie z nich nie jest niczym złym, ale powinno być przemyślane. Ale jeśli znacznie ich nadużywasz to w pewnym stopniu zaczynasz być od nich zależny, a najważniejsze jest pozostać sobą. Jak będziecie w jakiejś sytuacji (np. sam na sam) i nie będziesz wiedział co zrobić to też pójdziesz w internecie sprawdzić? Czasem wysil trochę własny umysł, bo to nie boli. Rady tak, ale z umiarem.
aigun napisał/a:
stosujac sie do pewnych zasad przestaje byc soba? czy nadal jestem soba tylko ze w lepszym wydaniu?

Zależy czy ci te zasady ci odpowiadają. Jeśli tak, to dobrze. A jeśli czujesz, ze robisz coś wbrew sobie, to daruj sobie. Takie moje zdanie :-)

Shogun 
Wymiatacz

Imię: Jakub

Wysłany: 2009-06-12, 23:35   

Cytat:
Zależy czy ci te zasady ci odpowiadają. Jeśli tak, to dobrze. A jeśli czujesz, ze robisz coś wbrew sobie, to daruj sobie. Takie moje zdanie

kur** jezeli dziewczynie sie to podoba i wyznaje ci milosc to ROB TAK DALEJ!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi