Kochac Nieszczęśliwie Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Uczucia » Kochac Nieszczęśliwie

Kochac Nieszczęśliwie
Autor Wiadomość

Justyśka 
Hiper wymiatacz
kocianka:)

Wysłany: 2009-08-14, 08:01   

Trudna sytuacja. :zalamany: Myślę, że na początku powinieneś z nią porozmawiać, co do Ciebie czuje i poprosić o szczerość. To jakaś dziewczyna bez serca. :-o A potem, gdy już naprawdę nie potrafiłbyś sobie z tym poradzić, radziłabym pójść do psychologa, bo nikt inny zbyt dużo nie zdziała, chyba, że jakaś inna, mądrzejsza i lepsza dziewczyna. :->

Jamroz 
User

Imię: Dawid

Wysłany: 2009-08-14, 08:42   

Wiesz próbowałem z nią jakoś porozmawiać lecz ona nie chce , po prostu unika rozmowy i co anjgorsze unika spotkań ze mną :kwasny:

paradoks 
Wymiatacz
oryginalność!

Wysłany: 2009-08-14, 15:41   

Skoro unika spotkań i tak Cię traktuje to raczej oczywiste, że już nic do Ciebie nie czuje... a jeżeli nawet coś to to na pewno nie jest miłość.
Co do psychologa... uważam, że powinieneś już teraz zacząć chodzić a nie czekać do ostatniej chwili aż znowu wpadniesz w depresję.

Justyśka 
Hiper wymiatacz
kocianka:)

Wysłany: 2009-08-14, 17:35   

paradoks napisał/a:
Skoro unika spotkań i tak Cię traktuje to raczej oczywiste, że już nic do Ciebie nie czuje...

Ale mogłaby mu to powiedzieć, a nie chłopak się męczy, bo nie wie o co chodzi. Trzymaj się, chłopie! :]

Jamroz 
User

Imię: Dawid

Wysłany: 2009-08-14, 19:41   

No własnie..a ona ten związek ciągnie nadal dzwoni...i wogóle niekeidy mówi te swoje klamstewka aby po chwili powiedzieć cos co zaprzecza tamtemu ehh .A taka sytuacja trwa juz od paru miesięcy..rzucać mnie próbowała chyba ze trzy razy lecz po niedługim czasie wracała twierdząć że mnie kocha...;/ ;/;/

Przypominam, że to nie dział 'porad', a ogólna dyskusja.//motyl

[ Dodano: 2009-08-14, 20:49 ]
A do psychologo nie pójdę bo się będą ludize krzywo patrzyli..:/ :( więc niech będzie tak jak jest bo ja się poddaję

paradoks 
Wymiatacz
oryginalność!

Wysłany: 2009-08-14, 22:20   

A skąd ludzie mają widzieć, że chodzisz do psychologa? To Twoja indywidualna sprawa a jeżeli w Siedlcach jest jeden psycholog to możesz zawsze pojechać do miasta obok do jakiegoś innego. Myślę, że rozmowy z psychologiem naprawdę sie przydadzą :-)

SweetGirl 
Pogromca postów
nie taka słodka

Wysłany: 2009-08-15, 13:40   

Psycholog też może pomóc . Nikt nie musi wiedzieć o tym , chyba obowiązuje go tajemnica zawodowa . :hyhy: poza tym nie ma się czego wstydzić. ;) To tez może pomóc jesli chodzi o nieszczęśliwe zakochania

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 09:22   

ja także zakochałem sie nieszcześliwie i nie jestem w stanie przestac o niej mysleć wszystko jest takie trudne tymbradziej że ona nieche mi powiedzieć wprost że mnie nie kocha bo boi sie że mnie straci jako przyjaciela bo kurde ja wiem wszystko o niej a ona o mnie. chciałbym zapomnieć ale to jest za trudnel. Chciałbym sie poddać i poprostu dalej żyć bez niej ale niechce i nie potrafie i cały czas mam nadziej że ona jednak cos czuje tylko to ukrywa wszytko teraz stało sie takie trudne i nie wiem co mam robić szczeż mówic po raz pierwszys w życiu chciałbym umrzeć :-(

Porcelana. 
Pogromca postów
Laura Palmer

Wysłany: 2009-08-17, 09:53   

Nie mogłabym się zakochać, gdybym kompletnie nie widziała zaangażowania drugiej osoby. Może ktoś mi się spodobać, okej, ale do zakochania jeszcze dłuuuga droga. To ja jestem kobietą, i to ja mam być adorowana, za mną trzeba biegać, starać się, te sprawy, i bardzo nie lubię patrzeć na taką zamianę ról, kiedy to dziewczyna ugania się za facetem i za wszelką cenę chce go zdobyć. Nie wiem, może to dziwne, ale wg mnie uwłacza to jej, jako kobiecie.
Ja, gdybym zakochała się bez wzajemności, starałabym się wybić sobie to z głowy jak najprędzej. I już.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.

fire, walk with me...

yoker666
Stały User

Wysłany: 2009-08-17, 12:48   

Porcelana. napisał/a:
Nie mogłabym się zakochać, gdybym kompletnie nie widziała zaangażowania drugiej osoby

no wlaśnie widziałem zangarzowanie od drugiej osoby i dlatego teraz nic nie rozumiem bo nie całuje sie kogoś w taki sposób a później sie nie nie wie samemu co zrobić
Porcelana. napisał/a:
To ja jestem kobietą, i to ja mam być adorowana, za mną trzeba biegać, starać się, te sprawy, i bardzo nie lubię patrzeć na taką zamianę ról

no ja też nie przepadam za taka zamiana dziwnie bym sie czuł wkońcu to ja jestem facetem i mam sie starać

Eyen 
User
pogromca tymbarków

Wysłany: 2009-08-24, 15:31   

Ja byłam, a może nadal jestem "zakochana" bez wzajemności... Ale moje bez wzajemności polega na tym, że ten chłopak kompletnie nie wie nic o tym co do niego czuje, myslę wręcz, iz uważa, że go nie lubię. I nie wiem czy też tak macie, ale ja mam taka blokadę jeżeli mam coś do niego powiedzieć... Ale postanowiłam się przełamać i zaprosić go na półmetek^^

szczesliw@ 
Wymiatacz
Wielka Marzycielka

Wysłany: 2009-08-25, 13:29   

BYłam raz zauroczona (wtedy sądziłam, że zakochana ) bez wzajemności, jakoś sobie poradziłam choc było trudno gdy widziałam go w kościele lub z inną dziewczyną.

[reklama]

Dzesa 
User

Imię: Magdalena

Wysłany: 2009-09-06, 21:12   

Ja jestem nieszczesliwie zakochana niestety bez wzajemnosci. Choć staram sie zapomniec to nie moge ale ciesze sie kazdym usmiechem tej osoby i za kazdym razem jak sie mijamy :-)

Jajeczko 
User
Maciek

Imię: Maciek

Wysłany: 2009-09-08, 17:07   

Witam.
Niestety spotkało mnie to co wiekszość osób tutaj....
Kocham bez wzajemności to jedno ale gorzej jest jak jest się oszukiwanym i zdradzanym przez kogoś kogo sie Kocha...
teraz juz sracilem wiare we wszystko i jest mi coraz gorzej...
nie pamietaj juz kiedy spalem a o jedzieniu nawet nie mysle...

Anne 
Hiper wymiatacz
Mag powietrza.

Imię: Ania

Wysłany: 2009-09-08, 18:20   

Eyen napisał/a:
Ja byłam, a może nadal jestem "zakochana" bez wzajemności... Ale moje bez wzajemności polega na tym, że ten chłopak kompletnie nie wie nic o tym co do niego czuje, myslę wręcz, iz uważa, że go nie lubię. I nie wiem czy też tak macie, ale ja mam taka blokadę jeżeli mam coś do niego powiedzieć... Ale postanowiłam się przełamać i zaprosić go na półmetek^^

Przypomina mi to bardzo historię z anime "Lovely Complex". Niby głupie anime, ale jednak można co nieco się dowiedzieć, nauczyć oraz pośmiać :)

Odpowiedz do tematu