Mówienie kocham cie, jak dla mnie oznacza to bardzo dużo. Że odda się za kogoś życie.
Dlatego strasznie mnie wnerwia jak chłopak po kilku dniach mówi "kocham cie" bo to wtedy nic nie znaczy, bo wiadomo że tak nie jest. Co o tym sądzicie?
temat o wyznawaniu miłości itp
Myśle podobnie jak ty nie da się zakochać ot tak i wyznawać miłości jeśli się jej nie czuje.
_________________ Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.
Słowo kocham Cię w dzisiejszych czasach jest zbyt często używane albo nie rozumie się go pojęcia.
Ja kobiecie z która się spotkałem kilka razy, nie powiem kocham Cię, może to powiem dopiero po dłuższym czasie, ale wtedy będzie to szczerze powiedziane i z pełną odpowiedzialnością.
i po kilku godzinach chodzenia jak oni to się kochają
_________________ Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.
ale wy macie problemy, no raczej że jest to śmieszne głupi i na poziomie 12 latka, do miłości trzeba dojrzeć niestety. tak samo nadużywa się słowa seks i co z tym zrobisz no...
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
wielu nastolatków tak robi. przecież to jest idiotyczne! ''kocham Cię'' po np. dwóch dniach bycia ze sobą? żenada. większość dzisiejszej młodzieży nie pojmuje znaczenia tych słów, nie zdaje sobie sprawy co tak naprawdę wyznaje drugiej osobie.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
wielu nastolatków tak robi. przecież to jest idiotyczne! ''kocham Cię'' po np. dwóch dniach bycia ze sobą? żenada. większość dzisiejszej młodzieży nie pojmuje znaczenia tych słów, nie zdaje sobie sprawy co tak naprawdę wyznaje drugiej osobie.
zgadzaam się z tyym .! Jak można powiedziec komuś ze sie go kocha po 2-3 dniach ; oo
Nie rozumiem tego.
_________________ Bo kocham w sobie to co najsubtelniejsze . ;*
Wysłany: 2009-10-20, 19:23
Kocha się w dzisiejszych czasach nie tylko chłopaka po dwóch dniach znajomości, ale też swoje psiapsiółeczki, gadżeciki itp.
Jak dla mnie jest to rzecz żałosna, to słowo ma tak wielkie znaczenie, że nie można nim rzucać na prawo i lewo.
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum