może akurat dziewczyna ma taką osobowość. lubi popisać z 4 naraz. i co dostanie w twarz za to?! nazwie ją ktoś dziwką? gdzieś napisane jest w biblii, że zabronione jest pisanie z 5 naraz? NIE
Noo jak będzie mieć chlopaka, będzie "romansowała" z 5 naraz to w koncu dostanie w twarz ;]
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
ale na razie go nie ma jak będzie miała, to chyba (piszę chyba bo nie wiadomo) będzie lojalna, wierna. zresztą to jej sprawa czy będzie romansowała czy nie, ale jak na razie nie powinni niektórzy tak srogo oceniać, komentować
hmm. wg mnie, to pytanie które zadała ta dziewczyna, było nieodpowiednie. "wszyscy" mówicie o dojrzałości, ale samymi takimi odpowiedziami pokazujecie własną dojrzałość.
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
A może po prostu nie kochasz żadnego?
Przez pewien czas nie kontaktuj się z żadnym. Później zastanów się, za którym najbardziej tęskniłaś, kogo/czego Ci brakowało. Wtedy się przekonasz, czy któryś z nich jest Ci do życia potrzebny.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
to jest dobry pomysł Kasias zobaczysz, może któryś sam zrezygnuje.
poza tym nie wiemy ile masz lat SheIsIllegal takie wiązanie się z kimś w wieku załóżmy 14 lat, to jest taki związek... hmm. nie na całe życie, chociaż zdarzają się i takie przypadki, że na całe jeszcze może studia ojj tam całe życie przed nią. ^^
więc ja myślę, niech dziewczyna jak chce korzysta z życia, czy we właściwy sposób czy nie, w końcu nam nic do tego i nie jesteśmy za nią odpowiedzialni.
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum