Od jakiegoś czasu mam problem z chłopakami...
Mniej więcej rok temu poznałam jednego kolesia. Piszemy do dzisiaj. Strasznie mi się podoba. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt , że On mieszka w Anglii.. Na początku lutego tego roku był tydzień w PL i widzieliśmy się. Nie powiem , bo było fajnie. Jednak On wrócił a ja czułam jego brak a tak naprawdę nie znamy się dobrze. Bo co to przez gadu ? ;/
Kolejnym jest taki koleś który kręci do mnie od jakiegoś czasu ponad pół roku. Wtedy Go olałam dla kogoś innego. A od jakiegoś tygodnia piszę z nim na nowo , boję się , że za śmiało z Nim piszę i zrobi sobie ponownie nadzieję. Mógłby ją robić , w końcu zayebisty z Niego chłopak jest i charakter ma wporzo i wygląd niczego sobie. Tylko jest jedno 'ale'.
Podczas ferii byłam na imprezie w jednym z klubów. Poszłam z większą ekipą każdy był wstawiony. Poznałam tam kolesia , tzn znałam Go wcześniej ale to nie ważne. Tam zachowywaliśmy się jakby para. Wiem bez sensu. Potem dalej kręciliśmy , spotykaliśmy się. Wszystko było idealnie jak dla mnie. Wiedziałam o Nim to i owo.Mi to nie przeszkadzało. Kiedy nagle zauważyłam , że mnie unika /olewa?
Nie porozmawiał ze mną wcale. Nie zakończył tego , nic. Potem dowiedziałam się tylko , że skoro jest w ośrodku karnym/wychowawczym nie chce się z nikim wiązać. Przepraszał mnie , że wyszło jak wyszło , że możemy spróbować kiedy indziej.
I teraz problem...
On wychodzi z ośrodka w wakacje , prawdopodobnie na stałe. I to właśnie wtedy może być 'kiedy indziej' . Mówił , że mu zależy , że mu się podobam. Ale jeśli by tak było... to przecież dał by jakieś znaki ? A On nie pisze nawet sms-ów... Ale dalej mam nadzieję , że coś z tego będzie. Bo na prawdę mi zależy.
A ten co mieszka w Anglii będzie ponownie w PL już niedługo jakoś w maju i to na dłuższy okres. ponad 4 miesiące. Pytał jakie ma u mnie szanse na ten okres.
Tak więc co mam robić ?!
Decydować się na związek tym 2 czy czekać do maja albo wgl. czekać aż ten z imprezy się odezwie...
Ja już nie wiem... Mam mętlik w głowie..i to straszny...;/
To my mamy Ci powiedziec ktorego Ty kochasz? A skad my to mamy wiedziec? Zreszta tak jak napisala Nataniel, skoro sie zastanawiasz tzn. ze nie kochasz zadnego wiec po jaka cholere chcesz z ktoryms z nich byc?
nie no , kręcisz z jednym, potem z dwoma, nas. 3 ile można, ja na miejscu tych chłopaków miał bym cie głęboko w d****, co ty sobie wyobrażasz, chciała byś każdego, polecam wybranie jednego
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
,a ja myśle że powinnaś wybrać tego który cie szanuje. polecam żucenie chłopaka z anglii gdyż nawet jeżeli go kochasz to nic z tegoo .. on i tak wyjedzie. a ty bedziesz ryczec nocami. co do tego z poprawczaka chybaa to ja nie wiem .. moim zdaniem ty tu decydujesz.. przekonaj się komu naprawde na tobie zależy.. zrób test . np. udawaj chorą przez jeden dzień i zapytj pozostałych chłopaków czy cie pocieszą, pójdą z tobą do lekarza czy coś... oboje na poewno nie bedą chętnii.. ten któremu na tobie naprawde zależyy będzie przy tobie . < obstawiam chłopaka numer 2 / jemu sie podobasz od pół roku.... napisałaś też.. że go olałaś a on nie zrezygnował..pisAŁ do ciebie po raz kolejny.. napisałas też Że podoba ci sie jego chcarakter a to najważniejsze > chłopak numer 2 mógł także już cie zostawić gdy go olałaś .. ale tego nie zrobił.. podobasz mu sie taka jaka jesteś>> POWODZENIA
Imię: Michael
Wysłany: 2010-03-14, 11:11
Może rzuć monetą? Tylko wcześniej musisz z jednego zrezygnować
A skoro ten jeden wychodzi z ośrodka w wakacje to biorąc pod uwagę Twoje obroty, dojdziesz już co najmniej do 10 i wtedy będzie jeszcze większy dylemat hehe
Innymi słowami grow up...
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Po tym tekście odbieram Cię jako dziewczynę niedojrzałą emocjonalnie.Mam wrażenie,że gdyby każdy przez Ciebie napotkany chłopaczek zrobił do Ciebie maślane oczka to już byś to odebrała jako : OH on mnie uwielbia,chyba się zakochałam.
Rozumiem,że możesz być w wieku,w którym eksperymentujesz z własnymi uczuciami ale no bez przesady.
Kochać kogoś to wspaniałe uczucie ty tego uczucia nie odróżniasz.
Za dużo mtv :P
_________________ "Żyjemy tutaj tylko po to aby doświadczyć całego bezsensu istnienia"...
"Illuminati want my mind, soul and my body
Secret Society trying to keep their eye on me
But I'm a stay incogni' in places they can't find me
Make my moves strategically"
Carmillio "chciałabyś każdego, polecam wybranie jednego" to że dziewczynie podoba się kilku chłopaków nie oznacza, że chce każdego, poza tym nie napisała tego że chce tego tego i tego. co prawda zadała jedno z najbardziej głupich pytań, zapytała którego wybrać ( skąd mamy wiedzieć :/ ? ) a Ty jej odpowiadasz "chciałabyś każdego [...] jednego"
Do wszystkich, którzy pisali "że skoro się zastanawiasz, to znaczy że nie wiesz którego kochasz" . LUDZIE! żeby z kimś być, nie trzeba go od razu kochać, miłość może narodzić się potem, oczywiste, że coś musimy czuć do drugiej osoby, ale nie musi być to od razu miłość.
moim zdaniem, to wy jesteście niedojrzali, skoro nie wiecie takich rzeczy.
co do ostatniego postu, to powiem Ci i wam wszystkim, że tak czasem jest, że podoba Ci się 2 chłopaków, zależy Ci na każdym z nich, bo takie coś jest możliwe!... i nie umiesz się zdecydować... ale tak czy siak, nie zadaje się takich pytań na forum, bo obca osoba wiele Ci nie powie, bo cię nie zna. ale takie głupie piep**** na temat, jest bez sensu. niech odzywają się osoby, które coś wiedzą, a nie zaraz najeżdzają... nazwijcie ją jeszcze dzi*ką ! bo podoba jej się 2 chłopaków i się nie umie zdecydować.
WASZE ROZUMOWANIE TO DOPIERO ŻENADA CO WYNIKA Z NIEDOJRZAŁOŚCI.
pozdrawiam
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
Carmillio "chciałabyś każdego, polecam wybranie jednego" to że dziewczynie podoba się kilku chłopaków nie oznacza, że chce każdego, poza tym nie napisała tego że chce tego tego i tego. co prawda zadała jedno z najbardziej głupich pytań, zapytała którego wybrać ( skąd mamy wiedzieć :/ ? ) a Ty jej odpowiadasz "chciałabyś każdego [...] jednego"
Do wszystkich, którzy pisali "że skoro się zastanawiasz, to znaczy że nie wiesz którego kochasz" . LUDZIE! żeby z kimś być, nie trzeba go od razu kochać, miłość może narodzić się potem, oczywiste, że coś musimy czuć do drugiej osoby, ale nie musi być to od razu miłość.
moim zdaniem, to wy jesteście niedojrzali, skoro nie wiecie takich rzeczy.
co do ostatniego postu, to powiem Ci i wam wszystkim, że tak czasem jest, że podoba Ci się 2 chłopaków, zależy Ci na każdym z nich, bo takie coś jest możliwe!... i nie umiesz się zdecydować... ale tak czy siak, nie zadaje się takich pytań na forum, bo obca osoba wiele Ci nie powie, bo cię nie zna. ale takie głupie piep**** na temat, jest bez sensu. niech odzywają się osoby, które coś wiedzą, a nie zaraz najeżdzają... nazwijcie ją jeszcze dzi*ką ! bo podoba jej się 2 chłopaków i się nie umie zdecydować.
WASZE ROZUMOWANIE TO DOPIERO ŻENADA CO WYNIKA Z NIEDOJRZAŁOŚCI.
pozdrawiam
no fajnie fajnie, ale kto dojrzały emocjonalnie kreci z czterema na raz??? no to się zastanów i jak wymyślisz coś równie mądrego jak wcześniej to nie pisz
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
może akurat dziewczyna ma taką osobowość. lubi popisać z 4 naraz. i co dostanie w twarz za to?! nazwie ją ktoś dziwką? gdzieś napisane jest w biblii, że zabronione jest pisanie z 5 naraz? NIE
a o Tobie mogłabym napisać to samo, przeczytaj jeszcze raz jej post, przeczytaj swoją 1 odpowiedź na niego i zastanów się czy coś wniosłeś.
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
Czy oni wiedzą o sobie nawzajem i o tym, jak ich wszystkich trzech traktujesz?
Żal mi ich i Ciebie przy okazji, szczerze mówiąc.
Zależy Ci na którymś z nich, czy fajnie się pisze z kilkoma na raz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum