_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Jeśli chodzi o facetów; nie mam nic przeciwko temu,że mają gdzieś kolczyk (warga,język,czy sutek),moge nawet powiedzieć,że to mi się podoba,ale to nie moje główne "kryterium",że tak się wyrażę (;
Sama mam trochę kolczyków,troche na uszach,nos i tunel.Nie jest duży,bo taki mi sie podoba i tyle.
Co do moich planów; jest ich sporo,ale pierwszy jaki zrobie,czyli gdzieś w styczniu to będzie (tu bym nazwe dała,acz on jej nie ma ;x ) w wędzidełku,dokładniej dolnym,obok wargi
Cholernie mi sie podoba *_* idę niedługo po dowód (najwyższy czas,bo już "składam podanie" kilka miesięcy -.- ) i mama nie mama ,robie za jakiś miesiąc
W sumie jest dla mnie,nikt go widzieć nie będzie za bardzo,mam tylko nadzieje,że szybko się nie przerwie.
Oprócz tego najbardziej podobają mi się w wardze.Labret,madonna; świetnie wyglądają.
Język też okej,w sumie zależy co komu pasuje . Ja mam w nosie,acz w sumie mam go od tylu lat,że go nie dostrzegam jakos specjalnie ; p
_________________ Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
Ja mam kolczyki w uszach
i w języku.
planowałam jeszcze w brwi, ale przeszło mi.;) aczkolwiek ostatnio znowu nachodzi mnie ochota na jakiś kolec, a że moja przyjaciółka przekłuwa to może się skuszę..;)
_________________ Babe
In
Total
Control of
Herself
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum