Trudno powiedzieć.Są niebiesko szare,a czasem zielone.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Ja mam zielone,
dużo osób mówi,że są niezwykłe.
Do pewnego momentu traktowałam je w kategorii narządu receptorowego,
ale z wiekiem wszystko się zmienia,
tok myślenia także.
Zieleń mieszana jasno-ciemna.
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Szare, na zdjęciach wyglądają na niebieskie, a mają elementy zielonych.
_________________ nie mogła lepiej wybrać. nikt inny nie dałby jej tyle szczęścia, miłości,
tyle pewności we wszystkie jutra świata.
Ich jutra. Jej i Jego. Wspólne.
Zielone- żadnych domieszek szarego czy też brąowego. Co prawda w mojej tęczówce jest kilka odcieni zieleni a w czerni mają świetny kolor to jest to jednak tylko zwykły zielony.
Ja zawsze chciałam mieć niebieskie...
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Ciemno brązowe. Zawsze ubolewałam nad tym, że są za ciemne na piwne i za jasne na czarne ( to w szczególności).
Ale nie narzekam, bo kolor oczu to sprawa małoważna, a na pewno mało mogę zmienić.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum