Teraz to już chyba bardziej z sentymentu niż z zainteresowania, bo jakoś czasu nie mam, żeby mecze oglądać, ale z drugiej strony kibicuję od 9 roku życia- Wiśle Kraków :)
_________________ Coger el cielo con las manos
a Reír y a llorar lo que te canto
a Coser mi alma rota
a Perder el miedo a quedar como un idiota
y a empezar la casa por el tejado
a poder dormir cuando tú no estás a mi lado
W Polsce nikomu oprocz reprezentacji... a tak cluby to Manchester United i FC Barcelona
_________________ Skoro moje życie przelatuje mi przed oczami
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze świt?
Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj'
Ale jest już za późno, by podnieść wartość mojego życia
Manchester United
a tak to wiecie wewnętrzne rozdarcie stoje na pograniczu dlatego ,że kursuje między trójmiastem , a Elblągiem..Olimpia Elbląg , Arka Gdynia no cóż..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
zawsze wiedziałem że kibice Widzewa polskiego nie znają
W moim sercu Ty jedna jedyna niepokonana eŁKSa kochana
Plan tygodnia przeciętnego kibica ŁKS-u Łódź
Poniedziałek-Piątek Wstaję o godz 6.00 aby zarobić troszkę na bazarze wracam około 15.00 Potem idę z kolegami trochę połazić po Bałutach może trafimy na kogoś z markowymi ciuchami i go sobie po prostu rozbierzemy i weźmiemy ciuszki a jak nam się nie spodoba to na drugi dzień na handel:) Wracam około 22.00 aby sobie włączyć Polonię 1 i trochę się zaspokoić:)
Sobota Dzień meczu:) Bazar niestety krócej bo to 13 gdyż mecze mamy często o 14 A mecz jak to mecz:D Najczęściej wywieszamy jedną flagę ŁKS Łódź Polska aby inni naiwni myśleli,że nie jesteśmy Żydami choć tak naprawdę jesteśmy:) Trochę powyzywamy piłkarzy i kibiców innych drużyn no i jakoś to zleci;) Potem wiadomo jak w pozostałych dniach Bałuty a potem Polonia
Niedziela Kościółek:) 11.00 idziemy do żydowskiej kapliczki aby trochę się pomodlić o nasz ukochany ŁKS i żeby interesy na bazarze szły jeszcze lepiej:) Bazar wiadomo krócej bo do 10.00 po kościele jak wyżej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum