FcBarcelona
Arsenal
Z polskich to raczej nic , bo to jest śmieszne.
Wisła miala tak latwo wejsc do LM a tu dupa
Odpadla z mistrzem Estonii
żarty sobie robia z nas w europie
Wysłany: 2009-07-28, 21:31
Budowlani Lubsko - z mojej rodzinnej miejscowości
Witam w krainie gdzie Lech Poznań ginie - z polski od zawsze na zawsze
JUVENTUS - zagranica OD ZAWSZE NA ZAWSZE
_________________ a to stare dzieje ;]
(Meeg) Hej, Skarbie
(Mezi) who are you ???
(Meeg) coo ?
(Mezi) I don`t know this number.
(Meeg) głupek !
(Mezi) What does `głupek` mean?
(Meeg) szlaban na seks?
(Mezi) O nie, nie
(Mezi) Już jestem!!
z Polski Lech Poznań (w Ekstraklasie), a jeśli jakieś zespoły z Polski grają w Europie to też oczywiście kibicuję im całym sercem. Szkoda, że Wisła odpadła po tym meczu z Levadią...
a tak po za tym to Barcelonie oczywiście!
a z reprezentacji to na pierwszym miejscu Polska!
Potem Hiszpania, Argentyna i od Euro 2008 Turcję lubię po tym meczu w ćwierćfinale chyba, ale nie jestem pewna z Chorwacją! o jaa! Fantastyczny mecz! Jeśli ktoś oglądał to wie o czym mówię! xD
Pozdrowionka dla wszystkich!
_________________ Moja jedyna miłość to Kolejorz!
Tylko KKS!
.<33
Imię: Paulina
Wysłany: 2009-08-28, 18:37
Wisła Kraków. bo BardzoWażnaOsoba mnie zaraziła miłością zabierając na mecz. Cała fura pozytywnych emocji, ludzie śpiewają, cieszą się... a teraz to tylko Biała Gwiazda.
Zagraniczne? Chelsea London. od dziecka uwielbiam ten klub. bez powodu. kocham.
Reprezentacja Francji [HENRY!], Hiszpanii [FABREGAS!], Brazylii [eee...LATYNOSI! ] moje ulubione. powód? wymienione w nawiasach ;d
_________________ ` with no alarms and no surprises .
Ja kibicuję Polonii Bytom, jedynej polskiej drużynie, która zdobyła jakikolwiek europejski puchar (Puchar Rappana - Intertoto, które kiedyś cieszyło się większym prestiżem). Zawsze to jakieś osiągnięcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum