Lech Poznań i FC Barca... Ojciec powiedział, że jak sie poprawie trochę w nauce to pojadę na jakiś mecz LM na Barce :D
To powodzenia:D
_________________ JESTEM KOBIETĄ NIE DO KUPIENIA, NIE DLA FRAJERÓW, ZAKUMAJ TEMAT.
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.
Lech Poznań i FC Barca... Ojciec powiedział, że jak sie poprawie trochę w nauce to pojadę na jakiś mecz LM na Barce :D
To sie nazywa motywacja do nauki
Na Twoim miejscu robilbym wszystko, zeby miec same piatki
Tym bardziej, ze na poziomie edukacji, w ktorym teraz jestes nie jest to naprawde trudne.
jeżeli chodzi o naszą ligę to średnio się tym interesuje, ale od czasu do czasu śledzenie co się dzieje z Jagiellonią, ale raczej jestem większą fanką Barcy, od paru ładnych lat staram się być na bieżąco jeżeli chodzi o tą drużynę, no i mam nadzieję, że uda się pojechać kiedyś i zobaczyć ich występ na żywo, już się orientowałam, że biuro Mega Travel organizuje tego typu wyjazdy sportowe, także teraz zostało nazbierać kasę i zwołać ekipę, miło byłoby zobaczyć w końcu na żywo piłkarzy, którzy wiedzą co robić na boisku
Kraj
Kluby
Śląsk Wrocław,Ślęza Wrocław,Polonia Warszawa,Miedź Legnica,Motor Lublin
Zagraniczne
Real Madryt (od 2001)- tylko,że grał Zidane
Juventus Turyn(1999) - tylko,że grał Zidane
FC-Porto
Reprezentacje
Polska- od kołyski,aż po grób
Francja- dlatego,że grał Zidane (1998-2006)
Hiszpania- za znakomity poziom gry(2008-)
Argentyna- za znakomitą technikę gry(2006)
Rosja (2002)
Holandia
Reprezentacje,które nie lubię
Niemcy- za to że graja folksdojcze
Z reprezentacji wiadomo, że Polska, a tak to nie interesuje mnie piłka.
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum