Hmmm... Dziwi mnie to. Najpierw szał Feel'em, mnóstwo fanów, a teraz wszyscy tu wypisują jacy to oni beznadziejni. Tak nagle Wam się wszystkim Feel `przejadł` ?
Zdobyli tyle nagród, tyle statuetek... ^^
Ktoś tutaj chyba słusznie napisał o zazdrości. Gdzie nie wejdziesz to jedynie krytyka.
Nie żebym broniła Feel'a, bo nigdy nie byłam ich jakąś wielką fanką, ich piosenki raczej nigdy mi się nie podobały. Wiedziałam, że szał nimi szybko minie.
No, ale że przerodzi się w taki... gniew ?
A to odzwierciedla jakość? Wg. mnie nigdy tak nie było i nigdy nie bedzie
Po drugie: Feel'a nie lubię, podobnie jak wszelkich innych popowych zespołów im podobnych. Nie jest to wyjątek od reguły że to co przesiąknięte kasą, z muzyką rzadko ma wiele wspólnego.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Bardzo dużo słyszało się piosenek tego zespoły jeszcze 2 miesiące temu, teraz już trochę mniejsze jest zainteresowanie przez ludzi tym zespołem. Może dlatego że za dużo się ich słuchało ? No nie wiem. Moim zdaniem powinni jeszcze próbować coś ciekawego stworzyć, może im się uda
Robiliśmy przez wakacje jeden ich koncert.... Moi drodzy, nawet nie wiecie jaka masakra... Robią z siebie takie gwiazdeczki, że nie da się z nimi na scenie wytrzymać... Busidło którym wożą sprzęt z rejestracją "FEEL", koszulki "FEEL", cała 3 dniowa impreza musiała być zrobiona pod ich Rider, wymagania co do oświetlenia spełnia tylko jedna polska firma, więc jezdzi z nimi wszędzie. Kupicha spóźnia się na koncert, podjeżdża pod scenę swoim Porche ( a właściwie to ktoś go podwozi bo siedzi za pasażera). Pajacuje przez poltorej godziny, zostaje obrzucony jajkami, ale zgarnia taka kasę że ja bym musiał na to robić rok. Przed koncertem wszystko trzeba zdjąc ze sceny (m.in. 110kg sidefill), a poziom koncertu tak żenujący, że śmiech na sali gwarantowany. Nigdy więcej...
_________________ Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
Dźwięk jest jak tworzywo... Daje się obrabiać, ale tylko w rękach zawodowca zmienia się w dzieło sztuki...
Feel? W wakacje byli w Żywcu, podobno nie było aż takich tłumów. No cóż, wiadomo, że jakieś komercyjne gwiazdeczki prędzej czy później stracą popularność. Cieszę się ich porażką.
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
Powoli się spalają. Już nie ma takiego szału na nich. Ich piosenki stają takie same. No cóż... to było do przewidzenia. Nie zależy mi za bardzo żeby kontynuowali swoją karierę.
_________________ "Wolę iść do piekła niż do nieba, gdyż w tym pierwszym znaleźli się wszyscy ciekawi ludzie."
"If you want to make God laugh, tell him about your plans."
Feel? W wakacje byli w Żywcu, podobno nie było aż takich tłumów. No cóż, wiadomo, że jakieś komercyjne gwiazdeczki prędzej czy później stracą popularność. Cieszę się ich porażką.
O tym koncercie pisałem:) A tłumy były niemiłosierne w porównaniu np z Lady Pank...
_________________ Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
Dźwięk jest jak tworzywo... Daje się obrabiać, ale tylko w rękach zawodowca zmienia się w dzieło sztuki...
Wysłany: 2010-11-13, 12:59
Bo to był, jest zespół jednej, może dwóch piosenek. Ale od tego szału na początku w głowach im się poprzewracało, bo to przecież taaaakie gwiazdy polskiej sceny muzycznej. OD samego początku wiedziałam, że tak będzie.
cosik_ktosik napisał/a:
byli jak dla mnie ciency.
Dla mnie. I jeszcze nikogo głos nie denerwował mnie aż tak jak Kupichy, no i wszystko śpiewał tak samo.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum