Wysłany: 2009-03-30, 10:55 Koniec popularności Feel?
Czy ktoś jeszcze słucha Feel? Ja muszę przyznać, że nigdy nie przepadałam za ty tym zespołem więc nie będę płakać po nich jeśli ten artykuł się nie myli: http://www.xoxo.pl/defaul...el-sie-przejadl
Przeanalizuj wkład w Polska Scene muzyczną podane zespoły
z wyszczególnieniem na długość okresu ich świetności :
Tatoo
Tokio Hotel
Ich Troje
Virgin
Golec Orkiestra ( tak tak )
I teraz dopisz Feel.
Co wyjdzie z naszej analizy ?
_________________ Co za idiotyczny punkt w regulaminie.
Poza tym, wypadało się podpisać jak grzebałeś na moim profilu pipko.
Większość zespołów jest superekstrahipermegaultrapopularnych itd ale przez jakiś (zwykle nie za długi) czas Feel po prostu jest jednym z takich zespołów. Mi tam był on obojętny (ani go nie kochałem, ani nie nienawidziłem), więc mi to lotto czy jest popularny czy nie.
_________________ “Nie mam co do tego żadnej wątpliwości, że świat istnieje tylko dzięki modlitwie chrześcijan”. (Arystydes z Aten)
Koniec dopadł też i Feel'a. Wszystkie takie zespoły się sypią, zespołu Kupichy też to dopadło. Życie.
_________________ Możesz lubić życie jakie prowadzisz,
Możesz prowadzić życie jakie lubisz,
Możesz nawet poślubić Harry’ego,
Ale zabawiać się z Ike’iem.
Od początku nie lubiłam tego zespołu. Nie będzie mi go brakować. Taki finał był wiadomy od samego początku. Szybko stali się popularni i szybko się ludziom znudzili.
_________________ TIME TO ACT IS NOW!!!
Save the Planet, Kill Yourself!
"Co zrobisz gdy ktoś ci przystawi nóż do szyi a ty akurat dostaniesz czkawki?" - Woody Allen
A mnie zastanawia, dlaczego użytkownik neko120 zakłada tematy, w których podaje linki, najczęściej, do wyżej wymienionej strony?
Co do Feel to było oczywiste, że odejdą w zapomnienie. Na ich miejsce wkroczy inna gwiazdka.
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
Fell przemija, z jednej strony dobrze z drugiej źle. Zejdzie jeden badziwny zespół, wejdzie drugi, zapewne wcale nie lepszy. I znów będzie poruszenie jak oni "pięknie" grają.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum