napisałem wcześniej, że być może bóg przeprowadza eksperyment - tworząc ludzkość i ją niszcząc. żeby eksperyment miał sens, należy powtórzyć go wiele razy.
a jeżeli chodziłoby o zniszczenie ludzkości, co wg. ciebie mógł zrobić dawno, to mógłby nie mieć z tego żadnych wniosków, ponieważ cywilizacja nie zdążyłaby się rozwinąć.
Ja także nie wierzę w rok 2012 jako koniec świata , będzie, kiedy będzie, wiedza na ten temat nie została nam dana i bardzo dobrze! Co by to było za życie, gdyby z góry wiedzieć, że np. żyjemy tylko do przyszłego tygodnia bo nastąpi wtedy koniec świata. Wszystkie marzenia, plany, radość z życia na marne, a tak każdy dzień możemy traktować jako cenny dar .
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
koniec świata według mnie spowoduje zgaśniecie słonca. najpierw zrobi się ciemno i zimno potem naglę cały świat wybuchnie razem z nami. ( za ok 4 miliardy lat słońce zgaśni pochłaniając przy okazji 3 najbliższe planety )
_________________ ,,Świat bez miłości jest martwym światem i zawsze przychodzi godzina, kiedy człowiek zmęczony błaga o twarz jakiejś istoty i serce olśnione czułością.''
A.C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum