Koniec Świata Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Niesamowite » Koniec Świata

Koniec Świata
Autor Wiadomość

Takasiaka 
User

Imię: Agnieszka

Wysłany: 2010-03-04, 19:56   

Moim zdaniem koniec świata nastąpi wtedy, gdy człowiek rozwiąże wszystkie tajemnice Matki Natury i nie będzie na ziemi osoby, która miałaby w swym życiu jakiś cel

Przychlast
User

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-03-31, 21:27   

Moim zdaniem ludzie sami się pozabijają. Bo jak na razie chyba na żadną apokalipsę się nie zapowiada :P
Chyba że ludzką ręką stworzone :D (wojny)

Nyksus 
Hiper wymiatacz
Nyku.

Wysłany: 2010-03-31, 21:49   Re:

@up
Nikt nie wie czy na apokalipsę się nie zapowiada. Oglądałem kiedyś na Discovery program dot. apokalips. O ile można temu wierzyć, to wg. niego 27 kwietnia 2029 roku jakieś coś przeleci niebezpiecznie blisko ziemii co może spowodować ogromne zmiany klimatu. Co za tym idzie? Wg. naukowców z tego programu to wersje są dwie, albo kolejna epoka lodowcowa albo ogromne ocieplenie. Istnieje też możliwość, że to coś piznie w nas i będzie tzw. klops.

miksik 
Stały User

Imię: Krzysztof

Wysłany: 2010-04-01, 23:59   Re:

Nyksus napisał/a:
piznie w nas i będzie tzw. klops.

Ale to było dobre :mrgreen: :mrgreen:

Moim zdaniem jeśli wg przepowiedni itp miałoby być koniec świata w 2012 to dlaczego?
Przez to jakie jest zło na świecie?
W poprzednich wiekach ile było zła i ludzie nadal żyli.
Myślę, że to się stanie kiedyś ale chyba nie w 2012.

Barbossa 
User
I co z tym zrobisz?

Imię: Damian

Wysłany: 2010-04-06, 19:45   

@2xup Kolejny który ogląda programy ... nie wierzcie w tego typu pierdoły oni wypowiadać się mogą wiecie ile oni kasy biorą za takie coś? Siada sobie ziomek na dole oczywiście tytuł "Nasa" czy jak oni tam dają i pier... bzdety nakręca co się tylko da kataklizmy powodzie epoki.. itd a tam siedzą tacy ludzie łatwo wierni i srają w pory i sobie myślą "Przeciez on robi w NASA musi to być prawda" i latają po kinach na filmach 2012 książki kupują itd.. wy ryjecie sobie psychike oni trzepią na tym kasę;] żadna "kolka" nie wleci w ziemie nie w tym wieku. mamy satelity odbiorniki cały czas wiedzą co się dzieje w kosmosie nie może z dnia na dzień coś przylecieć i świata niema. Zanim to coś zobaczą i zanim mogło by sie zderzyć z ziemią minie kilka miesięcy . A za ten czas już dawno poślą kilka rakiet by zmieniło tor lotu tej kolki :). Jak będziecie dalej takich pierdoł sluchać co poniektórzy to będziecie mieli koniec świata ale w szpitalu po zawale.

lgtk 
Hiper wymiatacz
lgtk.digart.pl

Imię: Adam

Wysłany: 2010-05-19, 15:58   

Koniec świata będzie wyglądał tak: ja nauczę się rysować będzie światło i koniec
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza

MrAlucarD 
Wymiatacz
Mhroczne Dziecko

Wysłany: 2010-05-19, 20:58   

To i ja się wypowiem :-)
Według wielu proroków takich jak Nostradamus, Willa Branhama, Edgara Cayce'go, św. Malachiasza czy nawet wg. Apokalipsy św. Jana jest pewne że kiedyś to nastąpi.
Św. Malachiasz przepowiedział wszystkich papieży aż do końca świata, ostatnim jest dzisiejszy który długo nie pożyje. Po nim ma być koniec świata.
Nostradamus jako znany jasnowidz obliczył datę końca na 2012. to już końcówka jego proroctw. W jednym z proroct użył słowa atomiqe czy cuś a w tamtych czasach nie było ono szeroko znane.
Will Branham- jego pewnie kojarzy niewielu, ale przepowiadał to co dziś możemy obejrzeć w kinie + to co inni, czyli wojny etc. Miał dar leczenia ludzi i jasnowidzenia.
Edgar Cayce- specyficzny gościu który zapadał w trans i potrafił przepowiadać przyszłość, przeszłość i diagnozować choroby ludzi których nie znał.
Św. Jan też maczał w tym palce ;) wystarczy sięgnąć po biblie.
Ojciec Pio, słynny stygmatyk też miał przepowiednie. Napisał też swego rodzaju poradnik nt jak przetrwać.
Dla mnie końcem świata będzie:
porażka reprezentacji Polski na euro 2012
Kaczyński albo Bronek wygra wybory
Metallica nie zagra w czerwcu :-)

marmi 
Pogromca postów
kamikadze

Wysłany: 2010-05-20, 16:29   

MrAlucarD napisał/a:
Dla mnie końcem świata będzie:
porażka reprezentacji Polski na euro 2012
to wiesz doskonale że już ten koniec jest bliski bo nasza reprezentacja tylko się skompromituje :-D

MrAlucarD napisał/a:
to też jest pewne że ktos z nich wygra...

Lena 
Pogromca postów
<3

Imię: Mieczysława

Wysłany: 2010-05-20, 16:40   

marmi napisał/a:
MrAlucarD napisał/a:
to też jest pewne że ktos z nich wygra...
blagam zeby nie.

in30seconds 
Stały User
.

Imię: Ada

Wysłany: 2010-05-20, 19:52   

Koniec świata? Nie wiem. Wydaje mi się,że te wszystkie "przepowiednie" co do tego to wymysły ludzi,którzy mieli dość życia itd.

niderly08 
User
Otaku!!!

Imię: Asia

Wysłany: 2010-06-01, 17:17   

Prepowiednie to brednie. Na przykład aztekowie niby przepowiedzieli koniec świata na 2012, ale oni nie uznawali Jezusa za Boga, więc ich klendarz nie zaczął iśc od początku.
Koniec świata nastąpi wtedy, gdy ludzie będą uważali, że natura nic nie znaczy i, że istnieje tylko technika i nauka. Nigdzie nie będzie lasów, a dzióra ozonowa się powiększy i bedzie konic :-P

Kabitka17 
Mega wymiatacz

Imię: Monika

Wysłany: 2010-06-01, 21:22   

Kometa spadnie i po nas :P Innego końca świata nie widzę no chyba,że Słońce wybuchnie bo raczej z cyklonów,powodzi i trzęsień ziemi ktoś zawsze przeżyje :P
A opcja z bilbi to ,że przyjdzie Bóg i zabierze ludzi :P
Niejaki Charlets Berlitz przepowiedział ludziom z czasów 1900 ,że nastąpi pierwsza wojna - a potem druga jeszcze straszniejsza a kiedy przepowiednie się spełniły dodał,że ich dzieci już nie dożyją wojny ale nie zaznaczył tego,że MY jej nie przeżyjemy :P
Czyli mówiąc prosto - martwcie się o 3 wojnę światową ,która może nastąpić za naszego pokolenia aczkolwiek nie musi (zresztą i tak kiedyś musi ).
No i ową 3 wojne ma rozpętać Rosja :P

"Illuminati want my mind, soul and my body
Secret Society trying to keep their eye on me
But I'm a stay incogni' in places they can't find me
Make my moves strategically"

farbenka 
Hiper wymiatacz
Koszykara

Wysłany: 2010-06-01, 21:34   

Tak jak w moim śnie sprzed kilku dni, który po dziś dzień nie daje mi żyć - wybuchnie wielka gwiada i jej spory odłamy pospadają na Ziemię. Najpierw na półkulę w samym apogeum Afryki, a potem kolejne na resztę kontynentów.
Mam nadzieję, że ta wizja się nie sprawdzi. :-D

A tak poważnie to nigdy się nie zastanawiłam nad tym. Ale sądzę, że koniec świata będzie wynikiem wyższych sił natury. Być może wszystkich żywiołów na raz.

Jacob 
User
Don't copy

Imię: Tomasz

Wysłany: 2010-06-26, 11:22   

pierd... eee UDERZY w nas kometa i będzie koniec. Albo słońce sie wypali i będzie bum

MrAlucarD 
Wymiatacz
Mhroczne Dziecko

Wysłany: 2010-06-27, 16:10   

Każdy koniec jest jednocześnie początkiem czegoś nowego...

Odpowiedz do tematu