Wysłany: 2010-03-12, 20:50 Konkurs piosenki anglojęzycznej
proszę o pomoc.. zostałam zapisana na konkurs wokalny piosenki anglojezycznej.., i nie wiem jaką piosenkę zaśpiewać.. myślałam o because of you - kelly Clarkson, first day of my life- melanie c.. moze macie jakies szybsze"" pomysłyy
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Musisz wybrać piosenkę, której wykonanie nie sprawi Ci większych trudności. Jeśli znasz swoją skalę głosu, to nie powinnaś mieć z tym problemu. Najlepiej wybierzesz coś co szybko wpada w ucho i unikaj piosenek z monotonnym tekstem.
Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-03-13, 12:23
Strzelam, że wolisz śpiewać wysoko, więc nie sprawi Ci problemu żaden utwór Evanescene. Wokalistka śpiewa na dość wysokich oktawach. Powinno Ci się coś spodobać
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-16, 11:48
Pink - Stupid girls
Whitney Housto n - Queen of the night xD
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum