Imię: Lena
Wysłany: 2008-11-01, 18:48 Konkursy
A może by tak zorganizować jakieś konkursy na naszym forum?
Jak np. wybory miss i mistera i najlepszego użytkownika miesiąca?
Co wy na to?
Takie konkursy mogłyby odbywać się co miesiąc, a nagrodą mogłyby być nowe rangi dla tych osób.
Może macie też pomysły na jeszcze jakieś inne konkursy?
Oj jak chcecie ...><
Nie mam zdania, w sumie to nie mam nic przeciwko ....
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Michał
Wysłany: 2008-11-18, 20:45
Hmm... jak widać w głosowaniu wzięło udział 9 osób. Ostatnio na forum spadła też aktywność więc nie wiem czy jest sens robić go teraz. No ale jeśli bardzo chcecie to możemy coś pomyśleć?
Ja tam w sumie nic przeciwko nie mam xD (ale za późno już głos oddałam)
(tylko Lena_No literke zjadła )
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie ukrywam, że zawiedliście nas ... zwłaszcza nasi "starzy" userzy, którzy już są z nami jakiś czas. Bo jednak staraliśmy się Wam coś zorganizować, załatwiliśmy sponsora itp itd ... a tu niewypał no szkoda.
NIKT, ale to zupełnie nikt nie spełnił minimum regulaminowych wymogów. Co za tym idzie, nie mamy zwycięzcy.
Konkurs zostaje zamknięty.
---
Oczywiście pomyślimy z lipkiem na formą i nagrodami w konkursie.
Dajcie nam trochę czasu.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Może tamten był jakiś za trudny, (niewiem mnie wtedy nie było)
Jak czytałam to raczej wiem, że trudno znajomych właśnie tak podkusić.
ALe sprytnie to wymyśleliście
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum