Czasami śni mi się takie linie tworzące kręciołe i się kręęeęcąą cały czas równiutko, a potem się rozwalają i tak zaczynaja nie równo....to jest okropne nie nawidze tego. Straszne
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Być może można to kontrolować, lecz mi niestety w nocy przypominają się sytuacje z minionego dnia. Jednakże, zaobserwowałam dziwną rzecz (tylko się nie śmiejcie). Czasami śni mi się jakaś sytuacja, np. rozmowa czy wydarzenie. Następnie żyję sobie normalnie przez jakiś czas i coś się zdarzy. Potem kojarzę, że to już mniej więcej znam. Rozpoznaję sen, który kiedyś miałam. Macie coś takiego?
Ja też coś takiego podobnego mam. Cos w rodzaju proroczych snow Często mam takie dziwne sny. W śni mi się jakiś zlepek informacji, ktorego za nic nie mogę rozpoznać o co biega. A pożniej gdy coś się wydarzy mam takie dziwne wrażenie że to już widzialem w swoim śnie. Ale dopiero po tym wydarzeniu wiem że to mi się śnilo ;p. A wracając do tematu kontrola snow jest możliwa.
I mi także od czasu do czasu się zdarza. Wtedy to ja po prostu głupieję, nie mam pojęcia jak zareagować i co o tym myśleć. Dobrze, że nie jestem jakąś wróżką i nie zarabiam na tym.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
To też czasami mi sie zdarza, lecz jeżeli śni mi sie coś :
-Bardzo Ważnego
albo
-Bardzo Głupiego
Najczęściej zapamiętuje tą sytuacje. A jeżeli chodzi o prorocze sny, to jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyły :)
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Imię: Lena
Wysłany: 2008-11-02, 11:15
mi się kiedyś śniło cos strasznego i zaczełam sobie mówić to tylko sen, musisz otworzyć oczy. I wtedy zaczełam na siłę otwierać oczy aż w końcu je otworzyłam
Wysłany: 2008-11-02, 11:22
Lena_no napisał/a:
mi się kiedyś śniło cos strasznego i zaczełam sobie mówić to tylko sen, musisz otworzyć oczy. I wtedy zaczełam na siłę otwierać oczy aż w końcu je otworzyłam
też tak miałam kilka razy. Śniło mi sie wtedy, że mojej siostrze odpadła głowa xd. Tzn wisiała jej na malutkim kawałku skóry i jak przechyliła sie na bok, to jej spadała i w każdej chwili mogła sie urwać. I ja jej tak strasznie współczułam, że nic nie może zrobić, że musi ciągle uważać. I wtedy dałam sobie do zrozumienia, że to jest przecież niemożliwe, bo już dawno by umarła. Wiedziałam, że to tylko sen i otworzyłam oczy. Nie wiem skąd sie biorą w mojej głowie takie pomysły xd.
Ale przeważnie nie mogę kontrolować tego co mi sie śni. Np. czasem w śnie chce gdzieś pójść, ale nie mogę. Niby idę tą drogą którą powinnam, a znajduje sie w innym miejscu.
Witam :))
ja z kolei mam cos takiego , że budząc się w nocy ... i zasypiając ponownie,mogę kontynuować sen , który przerwała mi pobudka , jestem w nim "reżyserem" i mogę dalej kontrolowac rozwój wydarzeń :O spotkaliście się z czymś takim?
Imię: Michał
Wysłany: 2008-11-09, 21:44
tina.tina7, wydaje mi się, że ja też mam coś takiego ale rano - jak się obudzę i jeszcze trochę sobie przysnę. Wydaje mi się, że to już taki półsen tzn. że jestem już świadomy. Ciężko to określić, ale ogólnie fajne uczucie.
Taak... ja miałam dziś dwa sny- koszmar i właśnie takie niewiadomo co. W tym drugim było jak na jakimś obrazie Salvadora Dali, akcja też taka pokręcona... Ale jednak częściej, szczególnie ostatnio, mam koszmary. Szczęście, że takie mało wiarygodne... Ale i tak nie chciałabym bawić się w reżysera:)
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum