Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-04-03, 22:51
streetball zdecydowanie.
Więcej emocji chyba... :D
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-04-04, 09:42
gralam w klasyczna troche.
a tak czasem popoludniami gramy w koszykowke na swoich zasadach, duzo agresywniejsza na pewno;))
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
za starych dobrych czasów grałam w klasyczną na pozycji centra, a i teraz oglądać wolę jednak halową koszykówkę, także jak tylko mam czas to chodzę na mecze białostockich Żubrów [chociaż bycie ich kibicem wymaga dużej cierpliwości], no i oczywiście staram się śledzić mecze NBA
Kiedyś często grałem w kosza. Właściwie całe gimnazjum to był kosz i piłka nożna. Później mi przeszło. Teraz od czasu do czasu sobie pogram. Jak się zbierze ekipa to na boisku, a jak jest nas mniej to i streetballem nie pogardzimy. Ale juz mnie to tak nie kreci jak kiedyś...
Myślę aby poczuć prawdziwą atmosferę streeta trzeba być na Bronksie i grać z ludźmi którzy to najbardziej czujączyli czarnymi,bo statnio był u mnie taki mały turniej koszykówki ulicznej i wręcz żenada
hmmm jezeli chodzi o turnieje uliczne w Polsce.
Równiez nie raz uczestniczylem w takich turniejach
ale... w Polsce gdy gramy na turniju ulicznym to ma to byc turniej uliczny a nie
gwizdanie durnych krokow albo fauli lub podwojnych w USA kiedy graja na ulice nie liczy sie nic ani kroki ani faule, wykorzystuja crossowery lub jakies "triki" , a w USA zeby zrobic jakis " trik " trzeba zrobic albo kroki albo podwojna :) a w PL jezeli chcemy takie cos zrobic na turnieju gwizdaja nam kroki !!!
Jak chcemy robic turnieje uliczne to grajmy w takich regulach jakie sa :) czy USA :)
pozdrawiam koszykarzy i koszykarki !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum