Mnie pewnie porwią kosmici i będę nieśmiertelny. Osobiście wolę być pochowany tradycyjnie w trumnie.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Chciałabym zostać spaloną, a moje prochy niech zostaną rzucone w przepaść w Polskich górach. Mam takie jedno miejsce specjalne do tego ^^.
Oczywiście to moja wola, ale grób na cmentarzu też bym chciała mieć, jak taki symbol istnienia i miejsce dla mojej rodziny, żeby mogli mnie odwiedzić symbolicznie ^^.
Ja chce żeby mnie spalili.Jakbym była w śmierci klinicznej to nie chcę czasem obudzić się w trumnie i umierać jakby 2 raz^^. Moje narządy mogą być przeznaczona dla potrzebujących.
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
Imię: Mateusz.
Wysłany: 2009-03-28, 18:53
Hmm. Kremacja, to takie nowoczesne. Ale myślę, że to najlepsze wyjście. Pamięć i tak zostanie zachowana, a jednocześnie nasze ciało po śmierci nie zostanie zniszczone przez robactwo, itp.
Ale jako, że to trochę kiepsko wykonywalne, to niech mnie spalą i gdzieś prochy do morza wrzucili, albo rozsypali pod jakim drzewem. Takie górnolotne to jest i miałabym tą namiastkę wolności.
W Polsce jest zakaz rozsypywania prochów ludzkich.
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
wolałabym być spalona i pochowana... No bo jakby był ataka sytuacja, że pochowali by mnie normalnie (to chciałabym być pochowana z telefonem komórkowym xDD) no i np. obudze sie w trumnie a tam nie ma zasięgu XD To ja podziękuje wole być spalona xDD
_________________ Proszę, przepraszam, kocham, nie kocham!
Odejdź, wracaj, dotykaj słowem!
Czasami słowo nie wystarczy, wiesz? Czasami słowo nie wystarczy - wiem.
Spalony.
Po co mam zajmować tyle miejsca jak można w małej urnie i spokój.
Moim zdaniem wszystkich powinno się palić dlaczego?
Po pierwsze cmentarze wtedy by nie zajmowały ileś tam hektarów.
Na mniejszym by się zmieściło więcej osób.
Po co kupować na pomnik full kwiatów i zniczy, przecież jeden kwiatek i znicz starczy bo liczy się pamięć a nie bogactwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum