Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-21, 10:51
wszystko mi jedno.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Mnie to tam obojętne co ze mną zrobią po śmierci i tak czuć nie będę, ale wolałabym być spalona i rozsypana w jakimś kąciku w ogródku..
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
A po co zajmować tyle terenu trumnami ? po co ma się ziemia truć rozkładającymi szczątkami ludzi ?
Widać ile teraz cmentarze zajmują miejsca, a coraz więcej ludzi umiera, cmentarze zabierają coraz więcej terenu na którym mogłoby by powstać choćby boisko czy tereny rekreacyjne gdzie ludzie mogli by wypocząć.
I teraz nagle zainwestować w taką innowację, bo ile to ziemi jest marnowanych. A że tak spytam z jakiego stanowiska to mówisz: jako ateista czy jako wierny obrońca ekologii?
W sumie z tego co pamiętam z przyrody z podstawówki ziemia potrzebuję obumarłych szczątek (niekoniecznie ludzkich) do przemiany materii zachodzącej w przyrodzie, więc co to ma do trucia ziemi?
Dobrze, boiska, tylko skąd na nie te "wiecznie niekończące się fundusze"?
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum