Proponuję wprowadzić regulaminowe ograniczenie co do minimalnej długości postu. Denerwują mnie posty z jednym wyrazem (nie chodzi mi o Gry Forumowe) lub z emotikonem. Takie posty są całkowicie niepotrzebne, a tylko robią na forum niepotrzebny bałagan. Zresztą z tego co wiem można to ustawić w ustawianiach forum.
Myślę, że napisałem wszytko, co miałem do przekazania
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Karu$$ia ;*, piszesz najczęściej krótkie posty pozbawione sensu..to ,że nowa osoba tego nie zauważyła w żaden sposób Cię nie usprawiedliwia.
Jestem pewna ,że i taki podpunkt znajdzie się w nowym regulaminie , tak samo jak sprawa dotycząca nabijania sobie postów i pisania bez jakiegokolwiek sensu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
A jeśli się nie da to ten kto pisze to ma zmyślać żeby było tyle ile trzeba.
Na jednym forum na którym byłem, było takie ograniczenie jakie przedstawiłem. Ale nie chodzi mi oczywiście o np. 100 znaków, ale symboliczne np. 10. I wcale gorzej by nie było.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum