_________________ "Ludzi należy zjednywać sobie pieszczotą albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą sie mścić, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie."-Niccolo Machiavelli
Zdecydowanie polecam "Świat Nocy" dwie części, choć pierwsza jest moim zdaniem ciekawsza, oraz "pamiętniki wampirów" wszystkie części są niezłe. O ile, oczywiście lubisz tego typu opowiadania aczkolwiek, mówię, że mnie to wciągnęło jednak Ciebie nie musi:)
Z innego gatunku mogę polecić też "Spaloną żywcem", mimo że sama nie czytałam, ale znajomej się podobała
Imię: Ola
Wysłany: 2010-01-18, 18:49
Dobra, co ja tam mam na tej półce...
Polecam "Intruza", "Whisper", "Kołysanki dla małych kryminalistów", jeśli lubisz Browna to "Cyfrową twierdzę" i "Anioły i demony", poza tym cała seria "wampirów z Morganville", "Sen" i drugą jego część, "Mgłę", a jak chcesz coś zupełnie lekkiego i zabawnego, to zerknij do "Dziennika Bridget Jones". Aha, jeszcze jedno- jak lubisz akcję połączoną z fantastyką, to polecam całą serię Laurell K. Hamilton o Anicie Blake.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum