Wysłany: 2009-05-23, 16:53 ktory z tych aktorow podoba wam sie najbardziej i dlaczego?
1) przemek cypryański (kuba z m jak milosc)
2) maciek zakoscielny
3) marek kaliszuk (bogus z m jak milosc)
4) andrzej mlynarczyk (tomek z mjak milosc)
5) artur chamski
Bo autor jest gejem i pewnie dlatego dał tych aktorów. o_O
To, że jest gejem to nie ma nic do rzeczy akurat aczkolwiek owy osobnik już kiedyś pisał o tym, że podobają mu się męscy aktorzy tz. zakochał się w nich.
To, że jest gejem to nie ma nic do rzeczy akurat aczkolwiek owy osobnik już kiedyś pisał o tym, że podobają mu się męscy aktorzy tz. zakochał się w nich.
No więc skoro się w nich zakochał, to jest gejem. :D
Smieszny tekst.
Ale skończmy.
A aktorzy jak mi się nie podobali tak mi się ine podobają... ;>
A gdzie są ci aktorzy? Bo dla mnie polskim aktorem to jest np. Stuhr czy Grabowski, a nazwiska które pierwszy raz słyszę grające w niskobudżetowych telenowelach to nie aktorzy tylko marne aktorzyny, bez talentu.
Yasminne, bez obrazy, ale to kuźwa nie twoja sprawa, czy jest gejem. i nie oceniaj ludzi po kilku postach, co?
oceniam? :DD Mogłaś od razu napisać, że go obrażam, przecież stwierdzenie że ktoś jest gejem(tymbardziej kiedy jest) to naprawdę obraza jak cholera. Ale masz świetne usprawiedliwienie, bo pewnym zagorzałym katolikom ciężko przyjąć do wiadomości że homoseksualizm nie musi być obrazą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum