Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-03-07, 20:57
Zgaga to zuo.
Jej piosenki są równie fascynujące co wycie psa za oknem, a teledyski nie odbiegają zbytnio od filmów na kultowym już redtube.
Ot, całe moje zdanie o "twórczości" tej pani.
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
no cóż dużo mówić, nie mają w sobie electro pier****, ale no, nie są złe jak na gatunek który reprezentują, chwytliwe, znane i ostatecznie nie najgorsze.
a wizerunek tej pani, no ciekawy, ciekawy.
Wysłany: 2010-03-07, 21:16
No na logikę, jeżeli chcesz, by Cię dostrzeżono w show biznesie i się w nim obracać, to musisz coś takiego zrobić, aby usłyszano o Tobie. Styl ubierania,mówienia, śpiewanych piosenek itp., to sprawia,że istniejesz w tym świecie. Skromnością i uczciwością teraz niczego nie zyskasz.
_________________ ,,Naprawdę jaka jesteś
Nie wie nikt
Bo tego nie wiesz
Nawet sama Ty...''
P.Cugowski
Skromnością i uczciwością teraz niczego nie zyskasz.
zależy w jakich kręgach chcę się zyskać i co się chce osiągnąć- ryj patrzący z pierwszych stron gazet i niby fanów, to tak, trzeba budzić kontrowersje.
Wysłany: 2010-03-07, 21:22
Prawda, ale myślę,że nawet pracę szybciej dostanie piękna kobieta czy przystojny facet, aniżeli mniej urodziwa kobieta czy mniej zadbany o siebie mężczyzna.
_________________ ,,Naprawdę jaka jesteś
Nie wie nikt
Bo tego nie wiesz
Nawet sama Ty...''
P.Cugowski
piosenki takie se. czasem na rozruszanie, w jakiś pochmurny dzień są nawet dobre.
bad romance mi się kiedyś podobało, ale za dużo tego wszędzie i przejadło się okropnie.
za to teledyski gagi lubię, bo niebanalne są.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-08, 15:56
lukasz93 napisał/a:
Prawda, ale myślę,że nawet pracę szybciej dostanie piękna kobieta czy przystojny facet, aniżeli mniej urodziwa kobieta czy mniej zadbany o siebie mężczyzna.
Lady Gaga ? jezeli ona jest piekna kobieta to chyba jestem slepa.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Oryginalna to ona nie jest. Który to już raz wykorzystuje się perwersję i pseudo oryginalność żeby się jakoś wypromować? Co do piosenek, to najfajniejsza jest Bad Romance, ale wszystkie są dobre tylko na chwilę.
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
A moim zdaniem właśnie stanowi idealne przesadziste przerysowanie typowych gwiazd ówczesnego mtv.I powiem ,że za to ją lubię.
Co do piosenek to Bad Romance spodobała mi się najbardziej.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Piosenki ma jako takie, ale jej ubiór i zachowanie to już inna sprawa, ciekawe co zrobiła żeby dostać się na top list dla nastolatek, a jak ona się nie typowo ubiera na koncerty itp.
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum