A, no i pozdrawiam i witam na forum mam nadzieję, że Ci się tu spodoba i z nami zostaniesz.
Dzięki...również mam taką nadzieję, że mnie z tą nie wykopią
(dlatego nie dałam zdjęcia...żeby nie wykopali, bo na poprzednich forach upierali się, że nie moje )
Pozdrawiam Cię;*
Imię: Lena
Wysłany: 2009-01-09, 20:37
Lady Neronia napisał/a:
Dzięki...również mam taką nadzieję, że mnie z tą nie wykopią
(dlatego nie dałam zdjęcia...żeby nie wykopali, bo na poprzednich forach upierali się, że nie moje )
Nie wiem...może.
A tak w ogóle to wiesz co? Jesteś pierwszą osobą ze wszystkich for, na których byłam, która wypowiedziała się o tej sprawie w ten sposób =D
Poprzednio zawsze WSZYSCY byli przeciwko mnie :(
Pozdrówka =D
Imię: Lena
Wysłany: 2009-01-09, 20:54
Lady Neronia, myślę, że jestem taka dlatego, bo sama zawsze dostawałam po dupie za wystawianie fot na forach. Jednakże na tym nikt dla mnie nie miły nie był.
Lady Neronia, myślę, że jestem taka dlatego, bo sama zawsze dostawałam po dupie za wystawianie fot na forach. Jednakże na tym nikt dla mnie nie miły nie był.
Widzę, że mamy wiele wspólnego...wcześniej Angielski, teraz to
Czyli, że dla mnie też chyba wszyscy będą mili.
A dawałaś tu zdjęcia?
_________________ "Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high "
Na imię miała Lo, po prostu Lo, z samego rana, i metr czterdzieści siedem w jednej skarpetce. W spodniach była Lolą. W szkole Dolly. W rubrykach – Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum