Lady Pank ^^ aj kilka kawałków zespół ma boskich :) Zawsze tam gdzie Ty to również moja ulubiona piosenka mimo iż na co dzień nie słucham.. Ojciec za to jest mega fanem xD
Zespól naprawdę dobry.. Byłam za młodu nawet na koncercie :D i pamiętam "Mniej niż zero xD" Jak u ojca na baranach śpiewałam O Jee
a ja lubie Lady Pank. Uwazam, ze jest to jeden z tych ponadczasowych zespolow zaraz obok perfektu. Lubie ich sluchac i mam nadzieje znalezc sie kiedys na ich koncercie.
_________________ w życiu piękne są tylko chwile... lecz właśnie dla tych chwil warto żyć.
Teraz już ich praktycznie nie słucham, no ale miło czasem tak sobie puścić np. "Zawsze tam, gdzie Ty", czy "Na co komu dziś".
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Lubię. Słucham gdy mam na to ochotę. Drugiego takiego zespołu nie ma. Mam 15 lat, i zaraz koło płyt prze różnych raperów, leży płyta Lady Pank. ;D Ulubione piosenki: na granicy, zostawcie titanica, stacja warszawa, zawsze tam gdzie Ty, na co komu dziś wczorajsza miłość... i jeszcze z kilka by się znalazło.
''Zwłaszcza 'Zawsze tam gdzie Ty.' ''
Ja tak samo
Może nie są aż tak popularni jak inne gwiazdki.Ale za nimi nie przepadam lubię ich tylko jedna piosenk 'Zawsze tam gdzie ty'' :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum