Wysłany: 2010-05-19, 13:20 lady
Przyszła kolej i na mnie.
Starsi userzy mnie znają, nowsi trochę mniej, ale mimo to postanowiłam założyć temat.
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Mam o niej dobre zdanie. Chyba obraziła się na mnie o to, że stwierdziłem, iż jej pomysł jest poroniony - wiesz o co mi chodzi. Jeżeli sie obraziła cóż jej problem, ja nie szukam przyjaciół w internecie, przepraszać nie będę, jeżeli się nie obraziła to i tak nic nie zmienia. Nazbyt wyniosła, ale to już tylko cecha charakteru.
LadyBlack niewiele mogę o niej powiedzieć,bo nie miałam okazji bliżej poznać.Wydaje się być bardzo pozytywną osobą,zawsze przykuwała moją uwagę przy czytaniu starszych postów.Sprawia wrażenie inteligentnej,rozgarniętej osoby.Myślę,że polubię.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Aru
Wysłany: 2010-05-19, 15:41
Znam bardziej z czata niż z postów. Ale wydaje się być w porządku :) Narysuje mi dżem i gumę smakującą jak prawdziwy arbuz, gdy zdobędzie zaczarowany ołówek :D
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-05-19, 17:39
jedna z tych osob ktorych avatar kojarze, ale nic wiecej nie potrafie powiedziec.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum