No sam tego nie robi, ale tez nie zorganizowana grupa przestepcza, no chyba ze za taka grupe uwazasz 5 osob.
Jak nie grupa przestępcza? Każdy w tym ma jakiś funkcję, i wszystko jest najlepiej zorganizowane od kogoś kto hoduje przez kogoś kto rozprowadza. To wszystko jest jedną piramidą której tak najlepiej zarabia ten jeden, lub tych kilku.
Cytat:
No wlasnie moze, ale wcale nie musi. Nie kazdy diler to kapus.
Ale zawsze znajdzie się ten jeden, wcześniej czy później.
Każdy w tym ma jakiś funkcję, i wszystko jest najlepiej zorganizowane od kogoś kto hoduje przez kogoś kto rozprowadza. To wszystko jest jedną piramidą której tak najlepiej zarabia ten jeden, lub tych kilku.
No niech Ci bedzie chociaz nie do konca sie z tym zgadzam.
Constantine napisał/a:
Ale zawsze znajdzie się ten jeden, wcześniej czy później.
Tak ale zanim znajdzie sie ten jeden, ktory sypnie wszystkich to obserwuja pojedyncze osoby, ktore sypac nie beda. Takze jak by nie patrzec jak napisala kolezanka wczesniej zamiast łapac mordercow marnuja bezsensownie czas.
Tak ale zanim znajdzie sie ten jeden, ktory sypnie wszystkich to obserwuja pojedyncze osoby, ktore sypac nie beda. Takze jak by nie patrzec jak napisala kolezanka wczesniej zamiast łapac mordercow marnuja bezsensownie czas.
Co do łapania morderców i handlu narkotykami zajmują się dwie inne grupy policyjne o ile się nie mylę. Więc to są dwa osobne oddziały w wyszkoleniu i profesji, to tak samo jak kiedyś ja byłem żołnierzem artylerii, a oczekiwano po mnie człowieka na miarę desantu chodź to i to wykonują żołnierze lecz już inna jednostka co za tym idzie wyszkolenie.
Co do łapania morderców i handlu narkotykami zajmują się dwie inne grupy policyjne o ile się nie mylę. Więc to są dwa osobne oddziały w wyszkoleniu i profesji,
Mozliwe, ale w takim razie wiecej policjantow powinno byc szkolonych pod kontem lapania mordercow etc. a nie dilerow. Ale ja jestem troche nieobiektywna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum