Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-08-24, 13:11 Legalize Grass?
Więc, jaka jest wasza opinia na temat legalizacji marihuany? Jesteście za czy przeciw? zdarzyło wam się palić?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie palę i palił nie będę. Za legalizacją jestem w ludzkich warunkach! Stosunek? Wali mnie to, nie korzystam, więc mam ją gdzieś podobnie, jak i fajki.
Imię: Mateusz
Wysłany: 2008-08-29, 21:09
Locke108 napisał/a:
szczerze nie moge sie doczekać kiedy najtańszaz paczka fajek będzie kosztowałą 10-15zł
Zero zrozumienia dla nałogowców
A tak nawiasem mówiąc Ukraińcy by się ucieszyli z takiego wzrostu cen w Polsce, bo wbrew pozorom nielegalny handelek kwitnie i paczuszki bez banderolek ze stalowowolskiego bazaru trafiają do klientów.
A wracając do tematu... to ja jestem na nie, bo to się od maryśki zaczyna a później się różnie konńczy. Zatem ułatwianie dostępu do tego badziewia jest dla mnie pomyłką, a jak ktoś będzie chciał to i tak trawkę zdobędzie. Jednak niech nie czyni tego w majestacie prawa.
Wysłany: 2008-08-30, 15:20
CirrS napisał/a:
palił nie będę
Locke108 napisał/a:
palić nie zamierzam
nigdy nie mow nigdy, ja powiedziałam i słowa nie dotrzymałam.
ale nie jestem za legalizacją, wszystko co zakazane smakuje lepiej.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2008-08-30, 19:21
lipek napisał/a:
ale Lena nie napisała, że spróbowała tego bo ktoś na nią naciskał albo ze względu na to żeby być w fajnym towarzystwie.
dokładnie, zapaliłam z koleżanką, byłyśmy we dwie, chciałyśmy zobaczyć jak to jest, szczerze powiem, że nie jest źle, ale raz na jakiś czas, w moim przypadku raz na ruski rok.
lipek napisał/a:
A za papierosami nie przepadam i jak najbardziej ich cena może wzrastać.
papierosów nie lubię, czasem mentolowego zapalę na odstresowanie, bo mi pomaga.
szczerze nie moge sie doczekać kiedy najtańszaz paczka fajek będzie kosztowałą 10-15zł:P
Szczerze, to wątpię ...
A co do marihuany, to napisze jeszcze raz.
Ja nie palę, i nie zamierzam. Lena, i można powiedzieć nigdy, trzeba mieć tylko trochę jakiegoś samozaparcia.
A co do legalizacji, to tez nie jestem za. Bo marihuana jest to "zakazana rozrywka".
Uważana jest za bezpieczny i nieszkodliwy sposób hmm... na tego typu "zabawy".
Ale jak to pisano, od niej zazwyczaj się zaczyna, no ale nie kończy.
Marihuana jest to zazwyczaj początek na drodze do narkotyków i innych używek. Więc ... nie.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Wysłany: 2008-08-31, 14:24
vialink napisał/a:
Ale jak to pisano, od niej zazwyczaj się zaczyna, no ale nie kończy.
we wszystkich przypadkach jakie znam na tym sie konczy.
Wysłany: 2008-08-31, 14:47
lipek napisał/a:
jak heroina
heroina to dno. Jeżeli ktoś po to sięga to już narkomania i to poważna.
we wszystkich przypadkach jakie znam na tym sie konczy.
Dlatego dodałem słowo "zazwyczaj". Bo co innego jest spróbować czegoś, a co innego palić nałogowo. Pisząc to wyżej, miałem bardziej na myśli osoby, które ... wpadły w złe towarzystwo. Często jest tak, że palą to bo niby jest bezpieczne itp, jeśli się to komuś spodoba już nie wiele dzieli go od brania innych używek. Ale to moja opinia ...
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum