Cześć, jestem strasznie blady i jak na siebie patrze to jestem bez kolorów,jakby szary ( i odrazu odwracam wzrok). No i chciałbym cośz tym zrobić i mam pujść do lekarza rodzinnego i co mam mu powiedzieć??
przebada a nie przepada ;] ( i chyba pisze się a nie piszę się ale nie jestem pewny więc jak coś to proszę wyprowadzić mnie z błędu)wybacz, że poprawiam ale moderator też człowiek i się pomylić może .
a to tak od jakiegoś czasu czy zawsze? jMożna pójść do dermatologa też. chyba, że już taka karnacja - to wtedy puder ;p.
szarym się od zawsze nie jest. można mieć jasną karnację, ale jasna karnacja nie jest szara.
idź do lekarza.
dla pocieszenia powiem, że mam mniej więcej to samo, z tym, że mi moja jasna karnacja odpowiadała, ale ciotce lekarce nie i wysłała na badania i wyszło.
Wysłany: 2009-06-10, 20:52
maniek012, powiedz mu to co teraz napisałeś. Lakrzowi trzeba po polsku, prostymi slowami, przecież niec znasz dokladnej nazwy mozliwej choroby:).
ja osobiście myśle, zę to może być anemmia, albo po prostu brak jakis witamin. Zapytać nie zaszkodzi:)
albo mozesz miec cos z krązeniem krwi albo jestes osłabiony..
_________________ Slipping down a slide
I did enjoy the ride
Don't know what to decide
You lied to me
You looked me in the eye
It took me by surprise
Now are you gratified
You cried to me
może to anemia?
Idz do lekarza rodzinnego i poproś o skierowanie na podstawowe badana (krew, siki xD itd). Powiedz, że nie pokoi cię twój kolor skóry :)
_________________ brak jakiejkolwiek pomocy
brak sensownej kolejności
nie ma nic !
chwytając za gardziel mówisz szeptem
'jesteś twardziel' !
Imię: Boss Playa
Wysłany: 2009-06-10, 22:11
lekarz wyśle cię do psychologa
wg mnie powinieneś wstać od komputera i wyjść na słońce pobiegać, ja w jeden dzień z kolega szlajałem się po mieście z 6h i opaliłem się tak, że wyglądam jak meksykanin
Idź koniecznie do lekarza, może to być jakaś choroba albo poprostu masz taką karnacje. Tak czy inaczej badania nie zaszkodza. Lekarz napewno zleci Ci morfologie. A mówisz jak jest tak jak do nas
dla pocieszenia powiem, że mam mniej więcej to samo, z tym, że mi moja jasna karnacja odpowiadała, ale ciotce lekarce nie i wysłała na badania i wyszło.
Tak idź do lekarza nie ma co zwlekać jeżeli chodzi o zdrowie to cenna jest każda sekunda. Możesz mieć coś poważnego, więc lepiej wstań i pokieruj tam swe kroki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum