_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-03-10, 19:10
Młodzież zasłyszała nowe słowo, jakim jest "komercja" i teraz wypada używać go zawsze i wszędzie.
Bo "porządne" zespoły to nie, wcale nie wydaja płyt i nie zarabiają. Wiadomo. A jak już coś zarobią za koncert to oddają potrzebującym.
Ehe, nie przeginajcie już z tą komercją, bo oryginalni nie jesteście.
Linkin Park lubiłam w dawnych latach, teraz szczerze znudził mi się. Z nowych kawałków nic ciekawego. Jednak pozostał sentyment do utworu "Numb" :)
Nie mam nic do zarzucenia Linkin Park,fajnie się słucha.Fajnie że w Zmierzchu był mój ulubiony kawałek- Leave out all the rest
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
Akurat tej piosenki jako podtrzymanie autorytetu LP nie polecam. Jak dla mnie smętna i zbyt pop'owa, jak już pewnie zaznaczałam. Lubię ich początki mianowicie płytę "Hybrid Theory" jak dla mnie niedościgniona, zaraz za nią "Meteora"
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Jak wyżej.
Wysłany: 2010-03-11, 18:23
Numb to jedyny ich utwór, który rzeczywiście chyba nigdy
mi się nie znudzi (oczywiście jeśli nie będę go słuchała 24/24h)
Mają też parę piosenek, które od czasu do czasu sobie przesłucham.
_________________ Śmiech jest jak sól, życie bez niego nie smakuje.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-03-20, 18:14
Jak dla mnie to z LP ostatnio mogła by istnieć tylko płyta Hybrid Theory z moją kochaną "With You"
Lubiłam ich i nadal w sumie lubię za teksty. Niesamowite, głębokie teksty. O ile ktoś potrafi sobie je zinterpretować i jego zmysł powiedzmy "artystyczny" i "twórczy" nie zatrzymał się razem z inteligencją w wieku lat pięciu.
Jednak, nie ubliżam reszcie twórczości, Meteora przecież, to niezła płyta.
jednak MtM nie zdzierżę. nie lubię i nie znoszę. Kiedy jeszcze byłam bardzo wkręcona w LP potrafiłam jej słuchać. Teraz. chłam i beznadzieja.
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum