Każdy z nas kiedyś zagrał i to z różnym skutkiem. Jaka była wasza największa wygrana a jaki jest wasz bilans ? Gracie regularnie? A może preferujecie zdrapki, jak to właściwie z nimi jest, znacie kogoś kto wygrał w nich większą ilość pieniędzy?
Ja nie grałem od dłuższego czasu, aż ostatnio trafiłem 4 w dużym lotku ,przez co zacząłem grać i wątpie że tak szybko przestane.
Nie grałam..
Raz na jakiś czas komuś zdarzy się wygrać, ale częściej to po prostu marnowanie pieniędzy, które można wydać na coś lepszego.
_________________ Rozmawiając z wieloma osobami nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie zamkną. Jak np zamknij się. Jesteś kretynem. Nie mam nic do powiedzenia, wiesz?
Zawsze jak jeździłam do ciotki, która gra regularnie kazała mi skreślać liczby twierdząc, że ja na pewno mam szczęście. I nie miałam ani razu. Nie chce mi się dalej próbować.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Kamil, heh szansa zawsze jest ;P Mówią że prawdopodobieństwo że skreślisz :1,2,3,4,5,6 i trafisz jest takie samo jakbyś skreślił inne , chociaż nie chce mi sie w to wierzyć Jestem zdania że jak mam wygrać to jednym zakładem
A ciekawostką jest to że jakbyśmy skreslili wszystkie kombinacje 6 liczb czyli 13 983 816,musiałoby sie wydać 41 951 448 co by się nam niestety nie zrwóciło xD
W moim krótkim żywocie zagrałam z 5 razy. Nigdy nic nie wygrałam. Kilka razy udało mi się wygrać kilka zł w zdrapkach po 1-3zł. Wtedy kupowałam za to kolejne zdrapki, ale to było z 10lat temu ;x
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Gram w Dużego Lotka, przy jakiejś dużej kumulacji. Raz trafiłem trójkę.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Uzależnienie od Lotto? Możliwe, lecz mnie to nie dosięgło. Nie lubię czegoś takiego.
Moja babcia regularnie zakupuje te lotto. Dzisiaj np. trafiła dwie liczby, ale była radocha.
Jak na mój pech, pewnie nigdy w życiu nie uda mi się trafić.
_________________ "Wolę iść do piekła niż do nieba, gdyż w tym pierwszym znaleźli się wszyscy ciekawi ludzie."
"If you want to make God laugh, tell him about your plans."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum