Wysłany: 2010-03-10, 16:28 Lubi mnie? Czy jestem tylko kumpelą?
jestescie dziewczyna
co wy byscie o tym sadzili gdy :
jestescie grube, tylko nieliczni chlopcy w szkole mowia wam czesc a tu nagle poznajecie ekstra kolesia w kosciele i on wam mowi czesc, usmiecha sie, zagaduje nawet gdy jestescie z kolegami z klasy, siedzi z wami w kosciele na probach i gada sam na sam, opowiada dowcipy, poznaje nowy kolor wlosow ( czego noramlny znajomy nie zauwaza), zabiera was w drodze z kopsciola do sklepu zostawiajac kolegow, czestuje czekolada itp ( to wszystko dzieje sie powoli,stopniow, w okresie kilku miesiecy, bywa moment ze tylko czesc)aleee..
gdy do niego piszecie na gg nie odzywa sie i wychodzi z gg, olewka,tylko za pierwszym razem odpisal i potem nie mial czasu bo gral na gitarze
podobno ma od roku dziewczyne i ją kocha alleee..
skoro uwazalbym mnie za glupia i brzydka to by sie nie odzywal....a tym bardziej w realu
co o tym sadzic?
no nie wiem, z tego co piszesz wygląda że facet jest jakiś niezdecydowany. tu z Tobą rozmawia i wgl, a potem, gdy pierwsza napiszesz Cię spławia. Chociaż wydaje mi się że może on chce mieć Cię tylko za koleżankę, sam jasno powiedział że jest z kimś kogo kocha.
_________________ i choćbyś nie wiem jak się starała, słuchawki zawsze będą poplątane, herbata za gorąca, a facet nie ten.
własnie nie powiedzial i nic o niej nie mowi, ja sama o tym wiem, jak kiedys byl z nami jego kolega to pytal sie go specjalnie przy mnie czy kreci jeszcze z tamta X , a on ze tak, niesmiale odpowiedzial, i moj kolega sie go pyta z ktorej tamta klasy a on mowi ze z 2, a kolega sie smial bo myslal ze z 1
A czy przyjaciół, koleżanek to on nie może mieć ?
Wydaje się, że za dużo sobie wyobrażasz, to tylko gesty koleżeńskie.
Został dobrze wychowany, skoro Ci mówi "Cześć", a nie jak Ci inni, olewają.
A czy przyjaciół, koleżanek to on nie może mieć ?
Wydaje się, że za dużo sobie wyobrażasz, to tylko gesty koleżeńskie.
Został dobrze wychowany, skoro Ci mówi "Cześć", a nie jak Ci inni, olewają.
moze masz racje, moze jestem jakas glupia i za dużo sobie wyobrazam, nie mam szans u niego, on jest idealny a ja?tylko kujonka, ktora chcialaby miec takiego chlopaka jak on, nie chce psuc mu zycia, ale po prostu jak ktos mis ie spodoba to zazwyczaj go nawet nie znam a tu...prosze znam go i to nie tylko na czesc :P
skoro uwazalbym mnie za glupia i brzydka to by sie nie odzywal....a tym bardziej w realu
co o tym sadzic?
Gdyby Cię uważał za głupią, to pewnie by się nie odezwał, ale co to zmienia? To już nie może porozmawiać z Tobą, bo od razu miałby do Ciebie startować?
Ludzie, dystansu trochę do siebie i innych..
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
ktora chcialaby miec takiego chlopaka jak on, nie chce psuc mu zycia, ale po prostu jak ktos mis ie spodoba to zazwyczaj go nawet nie znam a tu...prosze znam go i to nie tylko na czesc :P
sama widzisz, że on jest zajęty, a chyba nie chcesz zepsuć jego zwiazku?
_________________ i choćbyś nie wiem jak się starała, słuchawki zawsze będą poplątane, herbata za gorąca, a facet nie ten.
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-03-10, 16:52
Fałszywa nadzieja to najlepszy w życiu start..
lilsuzane napisał/a:
estescie grube, tylko nieliczni chlopcy w szkole mowia wam czesc
A gdyby tak...
...zadbać o siebie i stać się konkurencją ?
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
sama widzisz, że on jest zajęty, a chyba nie chcesz zepsuć jego zwiazku?
to znaczy chcialabym ale nie mogę i nie zrobię tego bo chce tez ich szczescia a jak razem są szczesliwi? hmm ale nie wiecie jak trudno mi jest
czy nigdy w zyciu nie podobal wam sie ktos kto jest zajety?
i tylko oczy maslane robiliscie i chcieliscie zeby was zauwazyl? hmmm
ja mam krok do przodu jzu go znam i wcale mnie nie olewa
[ Dodano: 2010-03-10, 17:00 ]
Lt_Ado napisał/a:
A gdyby tak...
...zadbać o siebie i stać się konkurencją ?
co masz na mysli? zadbac o siebie? pewnie schudnac, ktos kto jest chudy to nie wie jak to jest, mysli sobie niech ta swinia wezmie sie za siebie a nie uzala nad soba, wbrew pozorom nie jest tak latwo schudnac, tyle trzeba sobie odmowic i wysilku w to wlozyc, ja wiele razy probowalam ale teraz chce zaakceptowac siebie, chociaz wychodze na tym jescze gorzej
dobre stwierdzenie. po Twoich wypowiedziach, wywnioskowałam że nieakceptujesz swojego ciała, więc rusz d*** i zrzuć trochę kg. mogę się założyć, że liczba chłopaków mówiących Ci cześć wzrośnie.
Imię: Adrian
Wysłany: 2010-03-10, 17:06
lilsuzane napisał/a:
ja wiele razy probowalam ale teraz chce zaakceptowac siebie
Błąd ! Nie spoczywaj na laurach.
claudia . napisał/a:
zrzuć trochę kg. mogę się założyć, że liczba chłopaków mówiących Ci cześć wzrośnie
DOKŁADNIE. Czyż to nie piękna perspektywa ? być atrakcyjną i wszystko osiągnąc jedynie nakładem swojej pracy ?
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
mowi czesc, usmiecha sie, zagaduje nawet gdy jestescie z kolegami z klasy, siedzi z wami w kosciele na probach i gada sam na sam, opowiada dowcipy, poznaje nowy kolor wlosow
lilsuzane napisał/a:
zabiera was w drodze z kopsciola do sklepu zostawiajac kolegow, czestuje czekolada itp
Może chce być miły?
Fakt, ma dziewczynę, ale nie wyczytałam z Twoich postów, aby zbytnio szalał na jej punkcie. Gorzej gdyby miał żonę, wtedy radziłabym Ci, abyś nie zbliżała się do niego.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum