Dzień dobry. Założyłem konto jakiś czas temu, ale jeszcze chyba się tutaj nie wypowiadałem. Mam na imię Bożydar. Urodziłem się, mieszkam, moja mama nazywa się Jadwiga, a ojciec nazywa się Bartłomiej. Przyjechałem z Torunia i mam nadzieje, będę dobrze bawił się w waszym gronie. Lubie robić lody, zajmuje się tym od kilku lat pracując u mojego stryja. Interesuje się grami, każdym rodzajem. Poczynając od wstępnych, na kończących kończąc. Moją pasją jest fotografia, w przyszłości chcę pracować jako fotograf plejboja. Póki co zbieram doświadczenie robiąc zdjęcia z zaskoczenia . To wszystko. Dziękuje za uwagę, oddaje głos do studia.
No i lubie placki.
Ostatnio zmieniony przez Dark Wizard 2010-02-07, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
o widze ze mierzysz wysoko kolego fotograf plejboja no no
ja chce byc naczelnym wiec moze razem kiedys bedziemy pracowac
jestes z torunia? a masz duzo moherowych beretow i czy oddajesz swoje pieniadze na jedyna sluszna stacje?
a poza tym, lubisz nalesniki?
ubie robić lody, zajmuje się tym od kilku lat pracując u mojego stryja. Interesuje się grami, każdym rodzajem. Poczynając od wstępnych, na kończących kończąc.
Zabrzmiało to troche jednoznacznie xD btw. siemanko
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-02-07, 23:22
Witam.
Girtz napisał/a:
Dark Wizard napisał/a:
ubie robić lody, zajmuje się tym od kilku lat pracując u mojego stryja. Interesuje się grami, każdym rodzajem. Poczynając od wstępnych, na kończących kończąc.
Zabrzmiało to troche jednoznacznie xD btw. siemanko
Rodzinny interes .
_________________ Ludzkość! Jakaż ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia... kogoś innego!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum