Różne środki pomagają różnym osobą :) Ja miałem dośc duże problemy z łupieżem i żadne szampony mi nie pomagały. W końcu użyłem Clobexu, który zniknął mój problem po 3 tygodniach :) Spytajcie w aptekach o
Mi nizoral zawsze pomaga, gdy tylko pojawi mi się łupież i użyję- znika jak za dotknięciem różdżki. Ale mam koleżankę, która też się boryka z łupieżem i na nią w ogóle nie działa.
_________________ Studiuję Ciszę, by nauczyć się Muzyki
head'n'shoulder mylesz głowe, gdy juz porzadnie napienisz włosy nie spłukujesz tylko zawijasz recznikiem na 15-20 minut i dopiero po tym czasie spłukujesz.
_________________ I'm an Xbox and you're more Atari.
Moim najlepszym szamponem zwalczającym przyczynę łupieżu jest mediket plus, dostępny w aptekach bez recepty.Przebadany dermatologicznie. Polecił mi go farmaceuta. Naprawdę skuteczny. Efekty już po 2-3 tygodniach od stosowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum