Imię: Adrian
Wysłany: 2010-03-09, 20:32
Patrycja94 napisał/a:
A co chcesz przez to powiedzieć?
że to żenującą, od lat znana próba udobruchania dziewczyny - Kolorowe pachnące kwiatuszki pełnią tu rolę kamuflażu, który ma zamaskować oczywistę winę faceta..
Czemu ot tak, bez okazji nie dał Ci kwiatów ? Tylko nagle jak nakryłaś go z inną To chyba mówi samo za siebie. Gorzej. Jeśli on uważa, że to ma szanse się powieść- chyba ma Cię za idiotkę..
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
Dość dziwne, skoro tak wiele Was łączy, taka przyjaźń nie zdarza się często i trzeba ją docenić. To Jego zachowanie, mogło zwalić z nóg, rozumiem Twoje 'nie ogarnianie'.
On wie, że widziałaś Go z tą dziewczyną?
Rozmowa. Najgorsze to niewyjaśnione sprawy i niedomówienia. Odwagi!
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
No jak jakaś szpiegowska historia. Kloss by się schował;)
Po pierwsze - nie wypada nie wierzyć własnym zmysłom. Za rączkę, buzi buzi - znaczy jest "para", związek to za duże słowo, ale zakładamy że jest to jakieś stadium "zaklepania".
Nie ma się co zastanawiać "a jak on to rozumie", bo wiadomo jak rozumie. Tu nie ma tajemnicy.
Wszelkie rozmowy pod tytułem "jesteśmy parą?" powinny się skończyć na etapie trzech pierwszych klas podstawówki. Cysio daje koleżance z klasy laurkę na walentynki, ona gio całuje w policzek - ok, wtedy jest miejsce na zadanie pytania "cy ty jestes moją dziewcyną?".
Koleś nie wie, że go widziałaś? Jak mu powiesz, że go widziałaś, to się zacznie wykręcać, a to koleżanka, a to kuzynka, a to cholera wie co jeszcze. Po co Ci to?
Wysłany: 2010-03-10, 06:42
alpen. napisał/a:
Rozmowa.
Błąd. Dlaczego ?
antos_17 napisał/a:
zacznie wykręcać, a to koleżanka, a to kuzynka, a to cholera wie co jeszcze.
Ni mniej ni więcej. Poprostu Cię ściemni, przygra głupa, i wysoce prawdopodobne, że ulegniesz jego urokowi. I następnym razem nakryjesz go w łóżku
_________________ 'Gdy wspaniale uformowana sieć kłamstw jest stopniowo wciskana masom przez pokolenia, to wtedy Prawda wydaje się zupełną niedorzecznością, a piewcy Prawdy uważani są za majaczących szaleńców.'
Nie uważasz, że każdy powinnien mieć szanse i okazję się wytłumaczyć?
patrycja94, ja daję ludziom drugą szanse, nie wiem jak to jest u Ciebie. I nie mówie o szansie w ten sposób, że znów będziesz traktować Go tak jak przedtem. Chodzi mi właśnie o tą drugą szanse, by mieeć morżliwośćć rozmowy
Czekam na odp czy Cie widział, bo to gra dużą role. Jak dla mnie.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Wysłany: 2010-03-10, 09:36
Nie no, nie wierze. Wy chyba LUBICIE BYĆ W KONIA ROBIONE
Tak wynika.
Rozumiem Cię alpen, że Ty zawsze jak widzisz swojego chłopaka za rękę z inną dziewczyną to udajesz, że nic się nie stało ?
A nie lepiej będzie po prostu porozmawiać pozwolić się wytłumaczyć?? I wtedy zobaczyć czy warto dac tą druga szansę czy jednak nie ma kompletnie po co....
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Imię: Patrycja
Wysłany: 2010-03-10, 15:19
Troszeczkę wbrew sobie, po szkole poprosiłam go o rozmowę.
Spokojnie, jak dziecku tłumaczyłam w drodze do domu zaistniałą sytuację z mojej perspektywy.
Nie zaprzeczył, że był z tą dziewczyną. Nie zaprzeczył, że kiedyś byli razem, ale to już historia.
Najprawdopodobniej zrobiłam coś, za co zostanę zbojkotowana, zerwałam, a raczej poprosiłam, żebyśmy kontynuowali znajomość na stopie koleżeńskiej.
Wiem, że nie będzie jak dawniej, ale nic na to nie poradzę.
Dziękuję wszystkim za pomoc.
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum