Witam Może się Wam wydać dziwny ten temat, ale chciałabym dowiedzieć sie co myślicie o łyżeczce unny ?
Czy posiaddacie takowa i czy jest łatwa w obsłudze? a przede wszystkiem -czy skuteczna?
Pozdrawiam
_________________ Kiedy coś uparcie gaśnie - zaufaj iskierce nadziei.
Spoko nie bede się smiać :)Ja tez nie wiedziałam co to takigo bo nazwa mówi mało :-?
No więc jeśli byliście kiedys u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy to jest to własnie przyrząd którego urzywa do usuwania pryszczy i zaskórników, ale nie wiem czy osoba taka jak ja potrafi sie nia obsługiwac ... Wiec prosze o pomoc
Wysłany: 2008-11-20, 22:48
ja już się dowiedziałam dzięki wikipedii
No więc ja nie byłam na oczyszczaniu twarzy ale na allegro widziałam tą łyżeczkę za 15 zł
Czy to coś daje? Nie wiem... A tak w ogóle daje coś oczyszczanie u kosmetyczki?
A tak w ogóle daje coś oczyszczanie u kosmetyczki?
Kiedyś moja mama poszła na oczyszczanie i jak wróciła to nie mogłam znaleźć jej twarzy spośród opuchlizny, a rano spośród jeszcze większej ilości wyprysków.
A wracając do pytania- to chyba raczej dla kogoś, kto wie, jak się tym posługiwać, mam na myśli, że to raczej nie jest przyrząd, który ma się w domu, co? Czy nie? ...
_________________ Tylko raz pokaż mi swoje serce, a przysięgam, że nigdy więcej nie spojrzę, czy to w głąb Twojego serca, czy jakiegokolwiek innego, choćby to było serce z najpodlejszego kamienia!
[J.M.Coetzee]
No własnie niby jest to du użytkiu domowego-ostatnio... Ale również uważam, że jest to robota dla specjalistów... nie wiem może coś wymyślaja... :D
Pozdrawiam
ja to więcej krzywdy sobie bym tym zrobiła niż pożytku.
_________________ ...każdy element po setce to początek kolejnej setki. Taka nierówność pierwszej setki. Nierówność równa się beznadziejności, beznadziejność - upadkowi.
I koło się zamyka.
Teraz mi się tak pomyślało, że w ogóle to ta nazwa jest obrzydliwa. Dziwnie mi się kojarzy. Ale ja także nie potrzebuję takich wynalazków, obejdzie się.
_________________ Tylko raz pokaż mi swoje serce, a przysięgam, że nigdy więcej nie spojrzę, czy to w głąb Twojego serca, czy jakiegokolwiek innego, choćby to było serce z najpodlejszego kamienia!
[J.M.Coetzee]
Mi się kojarzy z URną albo jakąś wietnamską herbatą
_________________ "Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum