ON: ladnie ci w nowej fryzurze:P
JA: <szok> dzięki;)
ON: tylko mala prosba maluj oczy bardziej na ciemny
JA: ale co na ciemny??
ON: mocno ciemny:P
ON: rzesy grubo i na ciemno:P
JA: aha tera kapuje
ON: ja tak lubie u dziewczyn
a i dzien przed Walentynkami napisał mi na gg czy chciałabym sie zgłosic z Nim do konkursu na gronie- wlantynkowego. Ja na to ze czemu nie , a ON to ja wysle esa aż 11zeta ale co tam:D
co myślicie o Nim ?? On ma coś do mnie?? pliss o odpowiedzi:) z góry dzięks:*
Jedna rozmowa to trochę mało, aby coś stwierdzić. Ale według mnie to nie jesteś mu obojętna.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Też tak uważam.
Aha, jeszcze jedno na pewno nie gadają tylko na gg, skoro pisze jak ma się malować, czyli wie jaki ma makijaż dzienny.
Albo że może z nim gdzieś pójść.
_________________ Ufo jest wszędzie
Nawet na Forum Młodzieżowym
Oj to chyba jakieś uczucie ... napewno nie jesteś mu obojetna <powtórka>
_________________ Skoro moje życie przelatuje mi przed oczami
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze świt?
Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj'
Ale jest już za późno, by podnieść wartość mojego życia
Tak. On się zakochał na zabój. Będziecie razem szczęśliwi, za rok weźmiecie ślub, a w przyszłości będzicie mieli 5 dzieci.
Skąd mamy to wiedzieć po jednej rozmowie. Chyba powinnaś sama umieć ocenić sytuację, a nie pytać innych, którzy nic o Twoim przypadku nie wiedzą.
Nie ma czym się podniecać.
Niestety podtrzymuje zdanie powyżej.
Narazie nie ma sie czym podniecać.
Może sugeruje Ci, jak byłoby ładnie, bo teraz... niezbyt mu sie podoba?
Ciężko powiedzieć po jednej rozmowie.
Myślę, że lepiej, żebyś trzymała trochę dystansu i nie jarała sie za bardzo. Bo lepiej, żebyś wydawała mu sie obojętna - będziesz dla niego łakomym, niedostępnym kąskiem :P
Poza tym lepiej troszkę być zaskoczonym, niż zawiedzionym :)
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
Ja tam bym się wkurzyła, gdyby chłopak mi mówił, jak mam się malować/ubierać i powiedział ile płaci za smsa, czy cokolwiek.. no, ale co tam, chyba inna jestem ; PP
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
No obojętna to mu na pewno nie jesteś. W przeciwnym razie nie dawał by Ci rad. Chociaż z drugiej strony, nie powinien tak robić. Bo nie ma w tym przypadku pewności, czy teraz mu się podobasz. Ciężko stwierdzić akurat po tej rozmowie jak to jest dokładnie.
Może będę drastyczna ale może chłopak potrzebował kogoś szybko do konkursu walentynkowego, a że spodobały mu się twoje zdjęcia na gronie...to byłabyś świetną kandydatką ...ba! prawie że idelną...gdybyś tylko malowała ciemniej oczy, i z pewnością nie obraziłby się jakbyś takie fotki wrzuciła na grono.
Pomyśl, zresztą ty go lepiej znasz a po urywku rozmowy z gg, mogę wnioskować, że koleś być może chcę zostać charakteryzatorem.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum