To raczej żadna super moc, ale mam bardzo wyczulony węch, prawie jak pies:P
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Noo. Mam nadzwyczajną moc psucia, nie tylko materialnych rzeczy ;D
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Umiem powiedzieć wiele o człowieku obserwując jego gesty, mimikę a nawet sposób w jaki się ubiera zawsze trafiam. Ale to chyba nie jest super moc tylko wiele książek psychologicznych...
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Mam moc picia alk. i palenia fajek ;]
Czyli głównie alkoholizm jest moją mocą. :P
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Czasami mi się zdarza, ze jak coś se pomyślę, to za chwile się to zdarza ;D Kiedys na wf graliśmy w hokeja i se pomyślałam co by było gdybym dostała tym kijkiem w twarz po 2 minutach koleżanka dostała. Albo mama mi coś chciała na komórce pokazać, i ja się zaczełam zastanawiać co by było gdyby to teraz się wyłączyło ( chodziło o nazwę miejscowości która pojawiała sie na ekraniku ) no i po chwili mama mówi, ze to się chyba wyłączyło bo juz nie pisze,a wcześniej pisało. Było jeszcze parę takich przypadków. Najlepsze jest to ,ze zdarza się to w najmniej oczekiwanych momentach
Ja mam moc psucia suwaków. Dla przykładu, wczoraj popsułam suwak w śpiworze.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum