Ja jestem Czarodziejem, i zazwyczaj jak podchodzę do drzwi w supermarkecie i mówię sezamie otwórz się to się otwierają.
Tak, to jest prawdziwa moc. Kiedyś widziałam jak pewna pani przechodziła przez te magiczne drzwi. One się otworzyły, a owa pani pewnym krokiem chciała wejść do sklepu. Aż tu nagle drzwi ją przygniotły.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Hm. Myślę, że nie jestem normalna, ale myślę też że w zasadzie nikt nie jest i każdemu przydarzają się dziwne rzeczy.
Ja mam tak, że wszystko co mi się przydarza układa się w logiczną całość, wszystko dzieje się w odpowiedniej kolejności, nic przez przypadek. Przeznaczenie, to chyba magiczna właściwość mojego życia. P:
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Ja jestem elektronicznym katalizatorem katastrof. Wszelkie urządzenie elektroniczne w ogół mnie się psują.
Tzn. w moich rękach każdy przedmiot jest do zniszczenia i jak to mój kumpel mówi " w twoich rękach to broń masowej zagłady" nie wiem dlaczego.
Pamiętam jak miałem jakoś 5-6 lat i w TV leciała reklama Kropelki (kleju). I było tam hasło "co kropelka skleii żadna siła nie rozklei" no i pech chciał że matka musiała coś właśnie tym klejem skleić no i sprawidzłem czy jest taki mocny jak mówią.
Nie wierzcie reklamom.
O tak, zacni czarodzieje i czarodziejki. Podobnie jak wy, ja również posiadam moc. Mam takie dni, że albo cały dzień ciągnie się za mną szczęście lub pech. Niszczenie różnorodnych rzeczy też jest moją specjalnością (to nieświadomie!), ale przynajmniej potrafię sprawić by została naprawiona. Przepowiadanie przyszłości też jest moją mocną stroną xD
Imię: Adam
Wysłany: 2010-02-28, 21:33 Re: Macie jakieś "moce" lub coś w tym stylu?
Ja widzę dość często 'czarne cienie' czyli tak jakby taki czarny duch przelatywał np. przede mną czy przez ścianę itp. potrafię robić PSI Balle czyli kule energii między swoimi rękoma (fajne to bo przy tym występuje coś jak pole magnetyczne i trudno złączyć ręce) jak ktoś chce dam link jak zrobić takiego balla B-) dobrze działają Sygile które tworzę mają baaaardzo dobre działanie (podobno rzadka cecha) dobrze umiem robić 'barierę ochronną' np. przed pechem itp. umiem oczyszczać swoją/czyjąś duszę ze złej energii... możecie mi nie wierzyć, macie własne zdanie ale jak ktoś chce się tego nauczyć to gg: 8812353 albo www.ezoforum.pl
_________________ Choć życie ciąży, a psychika siada, ja nie poddam się to moja zasada!
Latam na czarodziejowym dywanie do 3 tyś m nad ziemia, przechodzę przez sciany, chodzę po wodzie, pływam po lodzie i czasami śpię na stojąco w samochodzie.
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
to juz kwestia niesamowitych umiejetności i samo zaparcia . Ale za drobną opłatą czemuu nie
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Magiczną zdolnością bym tego nie nazwała, ale czasem mam tak, że śni mi się coś. Potem sen staje się rzeczywistością i mam lekkie deja vu. Niekiedy robie wszystko tak jak w śnie, bo wiem do pewnego momentu jak się potoczy, a czasem zmieniam swoje zachowanie, co też zmienia sen ;d
I mam dość wysoko rozwiniętą intuicje ^^ a raczej telepatię ;p
I wysyłane przeze mnie fluidy są fantastyczne, wręcz zbawienne
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum