Imię: Adam
Wysłany: 2010-03-01, 16:18
mmm nieźle ; ) te sny nazywają się snami PROROCZYMI - mój tatóś tak ma dość często :) często mu się to przydawało... przykład:
Śniło mu się, że podchodzi jego kolega z pracy do kontaktu i chce coś włączyć i go prąd poraził, rano powiedział mu to, ale ten jego kolega to zignorował, później dostał kopniaka od prądu gdy podłączał maszynkę do golenia xD
_________________ Choć życie ciąży, a psychika siada, ja nie poddam się to moja zasada!
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Imię: Aru
Wysłany: 2010-04-01, 23:58
Ja z racji że jestem Koszmarem Sennym umiem się teleportować przez szafy. U Konstansa i Czarodzieja już byłam. Konstans, masz tam brudne skarpety... bardzo brudne.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-09, 16:58
haha tak, z moim facetem notorycznie dzownimy do siebie w tym samym czasie lub on dzwoni do mnie w tym samym momencie, w ktorym ja biore telefon do reki by do niego zadzwonic. I zazwyczaj chodzi o pier**** ;].
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-05-17, 16:46
ja mam jedna moc! otwieram piwo zebami!
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum