Imię: Michal
Wysłany: 2010-05-01, 15:36 Macie Plan Dnia?
Jak w temacie, Macie plan dnia? chodzi mi o to czy np myjecie zeby po kazdym posilku,czy trenujecie symetrycznie o tej samej godzinie dziennie?, czy macie poprostu zaplanowany dzien ze codziennie robicie to i owo? ( to samo )
czy taki plan dnia to dobry pomysl? czy lepiej poprostu tak jak wypadnie xd
_________________ Nie Pisze Po Prawnie po Polsku!
"Udaje Kogos kim chce Byc...:-("
"(...)Dzieci powinno sie trzymac zdala od Internetu, Internet od dzieci glupieje(...)"
Mam.Staram się planować nst dzień wcześniej.Zapisuje w kalendarzu,ale zawsze coś wypadnie i przeważnie zawsze trzeba zmienić plany.Ale pomaga mi to abym pamiętał zrobić wszystko co miałem w danym dniu.
Nie przywiązuje do tego wagi. Ale mój dzień raczej zwykle uporządkowany (od poniedziałku do piątku). Te regularności wynikają z moich zwyczajów. Że na komputer siadam o 20, po obejrzeniu 'Samego Życia', jeszcze wcześniej wychodzę, a na końcu uczę się. Poranki zaś wszystkie wyglądają u mnie tak samo. Dzień mam zaplanowany tak sam z siebie, ale potrafię powiedzieć co będę robiła najpewniej o danej godzinie.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Raczej nie, chyba że mam naprawdę dużo do zrobienia to planuje sobie co zrobię po kolei. Jestem zbyt leniwa żeby przestrzegać planu dnia. O 16 miałaby zrobić lekcje to i tak z góry wiadomo, że ich nie zrobię o tej godzinie bo mi się nie będzie chciało. I tak ze wszystkim.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie mam takiego planu. Dzień wcześniej zastanawiam się co muszę zrobić następnego dnia i jak to sobie porozkładać w czasie żebym się wyrobiła. Jednak nigdy nie planuję niczego co do godziny.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
Imię: Jak wyżej.
Wysłany: 2010-05-01, 17:50
Cytat:
czy trenujecie symetrycznie
Chyba systematycznie.
A co do tematu to nie.
Kiedyś nawet próbowałam planować każdy dzień, ale zaraz
okazywało się, że tu czy tam coś mi wypadnie i już cały plan podupada.
Nie sprawdza się to u mnie.
_________________ Śmiech jest jak sól, życie bez niego nie smakuje.
Moje życie to jeden wieli bałagan, dlatego planu jako takiego brak. Jednak są rzeczy, które robie o tej samej porze. Są to próby teatralne, treningi taneczne i biegam codziennie o tej samej goidzinie. Inne rzeczy są nie zaplanowane, o większości zapominam.... ale nie można mieć wszystkiego.
Planuję tylko podstawowe, niezbędne czynności w danym dniu, np. nauka, czas przed komputerem. Inne plany zawsze mi się posuwają, a ja potem jestem zła, że nie zrobiłam tego, owego, a miałam to zrobić. Więc dla własnego poczucia "szczęścia" nie piszę sobie planu dnia, bo i po co... Jestem zbyt leniwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum