u nas nie wolno pod żadnym pozorem, poza tym mamy nowego dyrektorka, który próbuje nas trochę podtęperować ^^. Uff, naszczęście ja w tym roku wychodzę z tej budy xD>.
_________________ Przy spotkaniu po dłuższej rozłące znajomi pytają, co z nami, a przyjaciele, co w nas się działo.
Zależy jacy nauczyciele.
Niektórych to nie rusza, inni zwracają uwage na mocny makijaż. Farbowanie włosób na porządku dziennym.
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
"Czy ty wiesz co czuje chłopak, gdy cie w tym widzi?"
A to już chłopaka problem kurde.
A czy taki megaprzystojny ciemnooki uśmiechając się do mnie myśli co ja czuję, i że bym się na niego rzuciła?!
To nie jest żaden argument. W gimnazjum pielęgniarka też nam truła, że chodzimy wystrojone, wydekoltowane, wymalowane i prowokujemy.
Ale w liceum już na szczęście nikt się nie czepia. Ja się maluję, zawsze tak samo. Może gdybym wysmarowała się węglem to ktoś by się czepił, bo skrajne tapeciary też raczej nie mają problemów.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Imię: Weronika
Wysłany: 2010-05-08, 19:01
W sumie jakiegoś większego 'zakazu' nie ma. Każdy robi, co chce, ale jakoś wszyscy wyglądają w miarę normalnie. Nauczyciele, którzy mnie uczą nigdy nie kazali nikomu nic zmywać.
_________________ Be careful little eyes what you see
It's the second glance that ties your hands as darkness pulls the strings
Be careful little feet where you go
For it's the little feet behind you that are sure to follow
Każdy robi co chce ze swoją buźką i nauczyciele sie nie czepiaja.
_________________ Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.
Jest taka, co zwraca uwagę nawet na lekki makijaż i jej nie lubię, ale jak się inni uganiają za krejzolkami, co się szpachlą muszą co wieczór szorować, to raczej nieskutecznie. W szkole jest tyle ludzi, że ja się nie pokażę tak zupełnie na czysto, zresztą nigdzie. Mam taką cerę, że nie dam rady na siebie patrzeć z rana, trochę przypudrować muszę. A oczy, to się obejdzie, chociaż w sumie wolę sobie odrobinkę pociągnąć na dolnej powiece popielatą kredką. Wyzywający ubiór jest zdecydowanie większym, bardziej rażącym problemem.
_________________ Nie idź przede mną. Możliwe, że Cię nie dogonię. Nie idź za mną. Możliwe, że Cię nie zobaczę. Idź obok mnie i po prostu bądź moim Przyjacielem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum