Wpadłam na taki pomysł, żeby jakoś odnowić swój pokój..
Mam pustą ścianę i utalentowanego kolegę który zgodził się zapełnić ją obrazem.
Rzecz w tym, że nie do końca wiem jaki malunek miałby się znaleźć na owej ścianie, nie szukam jakiś mrocznych diabłów w stylu emo, tylko czegoś optymistycznego i inspirującego
Pomożecie ??
_________________ i choćbyś nie wiem jak się starała, słuchawki zawsze będą poplątane, herbata za gorąca, a facet nie ten.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-10, 17:18
no to teraz pytanie czy wolisz napis czy obrazek jak obrazek to co lubisz może anioł, kwiat, krajobraz, też kwestia w czym kolega jest dobry, możesz dać portret jakiś np
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
ja bym zaproponowała jakiś bajkowy ogród ;p dużo zieleni i wróżki skrzaty elfy, ewentualnie jakiś jednorożec jak kolega jest naprawde dobry i cierpliwy ;p taki np na połowe ściany (chodzi mi tu o min 3,5m) no i może jakieś jeziorko do tego wodospadzik ;p jeśli oczywiście lubisz takie klimaty, będzie tajemniczo relaksująco i w pewnym sensie będzie dodawał energii
_________________ "Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" Pan P(e)..
Imię: Kaśka
Wysłany: 2010-03-10, 19:18
Moja kuzynka jakiś czas temu miała narysowaną siebie a do tego jakiś durny napis ale nie pamiętam dokładnie co tam było napisane. A gdybym ja miała wybierać rysunek na moją ściane wybrałabym jakiegoś swojego idola.
_________________ Nie staraj się zostać człowiekiem sukcesu - staraj się zostać człowiekiem wartości.
Moja koleżanka ma na ścianie takie wielkie afrykańskie drzewo, a na nim cienie małpek. Świetnie to wygląda.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum