Wysłany: 2010-03-14, 12:19 Mały problem z plikami.
Witam, wczoraj dostałem od kolegi gierkę na płycie nie jest to wersja orginalna tylko widać ,że ściągnięta z rapidshare,megaupload etc.
Części jest 18, po wypakowaniu pokazują się takie pliki :
Nie mam pojęcia jak to uruchomić, próbowałem deamon tools, lecz nie za bardzo , proszę o pomoc jak już to ogarnialiście kiedyś.
Spróbuj to wypakować jakimkolwiek archiwizatorem. Oczywiście zacznij od pierwszego pliku, resztę pociągnie on sam. Kiedyś gry pakowano mocnym algorytmem KGB, możesz sprobować wypakować programem do tego przeznaczonym.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
Kliknij prawym przyciskiem myszy, wybierz otwórz za pomocą, wybierz winrara. Powinno zadziałać. Jeżeli nie zadziała to spróbuj złączyć pliki Total Comanderem.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum