Witam.
Mam problem z owłosieniem otóż jestem praktycznie w każdym miejscu owłosiony ;/ a mam 18 lat. Zaczynając od nóg które mam całe w gęstych długich włosach , potem ręce też mam na nich długie włosy dalej na klacie to samo i nawet na plecach czarne włosy mi takie rosną. Te na plecach starałem sie golić ale to nic nie daje odrastają z powrotem i nie wiem jak sie ich tam pozbyć ;< nie chce ich tam mieć i boje sie co powie na to moja dziewczyna ;< nie chce żęby mnie takiego zobaczyła :( macie jakieś pomysły jak sie ich pozbyć ?? tylko tych z pleców z resztą się jakoś już pogodziłem ale z tymi na plecach nie ... źle sie też z tym czuje podczas wf w szatni ... i gdy słysze te nabijanie sie z tego ... znacie jakieś solidne sposoby ?
Wosk i sruuuu!!!!
Taki już jesteś i musisz się z tym pogodzić.Na odzywki "kolegów" nie zwracaj uwagi zwyczajnie są nie dojrzali i nie warto nimi sobie głowy zawracać. O dziewczynę sie nie martw jeżeli rzeczywiście coś do ciebie czuje to wątpię iż miałoby się to zmienić przez twoje włochate plery
Wysłany: 2010-03-12, 14:26
To nie Twoja wina że ewolucja Cię dotknęła w mniejszym stopniu niż innych;d. Mi włosy nie rosną wcale i mam z tego powodu płakać? Daj spokój i pogódź się że tak masz.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum