To co będę zdawać na maturze, to już wiedziałam, jak kończyłam gimnazjum ^^ Mam plany co dalej. I mam nadzieję, że te plany mi się nie pokrzyżują
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
zdalam w tym roku mature i powiem tak:
nie uczylam sie przez 3 lata w ogole prawie a zdalam polski na 71, matme 74, angol 90 i gegre na 62 %...
matura to banał...na prawde xDDDD
ale póki co wakacjujcie :P
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
na maturze rozszerzona mata fizyka i chemia. tak się porwałam, o! co z tego będzie- ch** wi, teraz są wakacje i myślenie o tym wpędza tylko w rozpacz, ale -albo matematyka, albo włókiennictwo.
teortycznie zdawać będę rozszerzony polski, może rozszerzony angielski i rozszerzona geografia...A chcę iść na iberystykę lub coś związaego z geografią...wciąż się zastanawiam czasu coraz mniej a ja nie bardzo jestem zdecydowana i nie wiem co dalej....
_________________ Milczeć...Milczeniem co ma tak wiele różnych znaczeń.
mnie również przeraża, zwłaszcza matematyka z którą wiecznie mam problemy.
tak więc jak narazie polski, matma, niemiecki wszystko podstawowe. no ale może jeszcze wos, w zależności co mi będzie potrzebne by się dostać na studia.
_________________ Wie automatisch
Renn ich durch alle Straßen
Und keine führt zu dir.
Ja zdaję polski podstawowy i rozszerzony,angielski podstawowy,matematyka podstawowa i WOS rozszerzony.
Potem UAM - papiery składam w pierwszej kolejności na polonistykę a w drugiej na politologię.
_________________ Porzucam coś, chcę się poddać i płaczę ale gorące serce każe inaczej !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum