Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-09-23, 18:14 Matura.
Czy sa na forum tegoroczni maturzysci??
nawet jesli nie na pytania odpowiedziec mozna.
Jakie przedmioty na maturze? Jaki poziom?
Dlaczego takie a nie inne?
Jakie plany dalej?
Praca ? studia? jakie?
może ktoś ma mature za sobą? Jak wyniki? chwalić się.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
matura rozszeżona czeka mnie z bioli chemi i chyba firy
O ludy na pewno bym nie zdała ja chyba historia z obcych angielski a reszty niewiem
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Jeny tego to ja się na prawde boje bo matma to moja pięta achillesowa.... Ale będe kuuuuuć dużo może się wyucze
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
J. polski, j.angielski - przedmioty obowiązkowe poziom rozszerzony + obowiązkowa matma- p podstawowy do tego albo WOS, albo niemiecki- się zobaczy
Rozważałam jeszcze historię, ale pani profesor od zawsze utrzymuje zeznania, że przedmiot jest nie do zdania jeśli chodzi o rozszerzenie i porywają się na niego tylko szaleńcy oraz maniacy podstawa do niczego się nie przydaje więc ustalam plan awaryjny ;P
Wysłany: 2008-09-25, 19:59
j polski - rozszerzony
matma - podstawa
angielski - podstawa
WOS - rozszerzony
geografia - rozszerzona
niemiecki - rozszerzony
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Justencja - jak nie zdamy, to przyjeżdżam z flachą... Jakoś to przeżyjemy.
Nie ma sprawy smutki trzeba też opijać
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wysłany: 2008-09-28, 13:20 Juz za rok matura .. ZA PÓŁ ROKU ...
Ja szczerze mówiąc żałuje że nie zdaje matematyki na maturze ... Na prawdę .. Byłam głupia ...
A wybrałam :
Historia - podstawa
WOS - rozszerzenie
J.polski - podstawa
J.niemiecki - rozszerzenie
Mam nadzieje że dobrze skończę ...
Jeszcze nie wybrałam konkretnego kierunku ... Być może kierowanie zasobami ludzkimi ... Coś co idealnie do mnie pasuje ... Albo prawo ... Tylko czy wtedy pochopnie nie skręcę w "lewo" ... Trudna decyzja ... Na razie skupiam się na nauce ...
_________________ ...ponieważ MIŁOŚĆ to nie wszystko...
Wysłany: 2008-09-28, 14:13
ja kierunki studiow na razie mam takie w planach:
fotografia
dziennikarstwo
stosunki miedzynarodowe
germanistyka
i tak sobie mysle, że chyba bede 2 kierunki stdiowac tylko nie wiem jeszcze jakie. Ale ktores z tych
Hmm... Ciężko powiedzieć. Na pewno będę zdawała biologię, chemię, fizykę, angielski i niemiecki na poziomie rozszerzonym. Planuję medycynę za granicą. Ale kto wie, jak będzie.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum